Min barnvagn

Publicerat: 2010-07-18 Kl: 12:21:11 | I kategori: Allmänt


Jag har övervägt detta och funderar nu på att sälja våran vagn, pga olika orsaker. Gud så fort jag tänker på den får jag ont i magen, så myyyycket pengar vi har slängt ut till ingen nyttta. Och vi kommer säkert inte ens få tillbaka för hälften när vi säljer den :(

Hur som haver så ska jag lägga ut den på blocket, men vad kan man ta? Den har alla tillbehör o de flesta sakerna ligger kvar i sina förpackningar? Allt som allt har vagnen kostat ca 10.000:- men vad kan man ta nu?? Använd i ca 3 månader, men sista månaden bara ett par gånger. Alltså är den knappt använd..Så vad tycker NI? Ska även få hemskickad ny broms och hjulaxlar :)

åååååhhh jag orkar inte ens tänka på vagnen!!!!!!!!!!!! Alltså den är ABSOLUT inte dålig, utan jag är supernöjd och vill egentligen ha kvar den men eftersom lillan inte tycker om den och William är för tung för den(klantarsel jag som läste fel i bruksanvisningen) går den inte längre att använda.. BIG SUCK. Med andra ord, barn som är ca 1-2 år är denna vagn perfekt för. Plus bebis givetvis.

SÅ känner ni någon som ha en liten o skall få en till är det bara att hojta ;) Avbet, går bra





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0