Gröt!

Publicerat: 2009-02-09 Kl: 07:59:54 | I kategori: Allmänt


God morgon ni som är vakna, vilket vi inte brukar vara denna tid. Men har sovit riktigt dåligt inatt, max 3 timmar. Svettas/fryser etc hela tiden. Men nu när jag börjar känna mig friskare i kroppen börjar halsen krångla.. Och Williams förskylning vänder aldrig?? Ne nu ska jag ringa mitt hem o be dom stänga ventilen för det är ruggigt kallt i vardagsrummet.

Nu sitter vi och ser på barnprogram och ska alldeles strax äta gröt och D ska åka ner på kursen. Jag ska vara hemma med W för både han och jag är sjuk. Men imorron ska jag jobba igen =)) Men mina älskade Nadia, som jag saknar henne! :p Vi brukar träffas varje dag... nu har vi inte sett sen i torsdags och dom har målat om på jobbet så det ska bli skit kul o åka ner imororn o se resultatet =)

Däremot är det mindre roligt att pengarna fortfarande krånglar!!!!! Varför säga att dom kommer på fredag oså gör dom inte det? Jag blir galen på allt som har med pengar o göra. Allt som har med försäkringskassan att göra.. Det lär väl visa sig om dom kommer idag eller inte om någrta timmar =)

hahah W sitter o tittar på en konstigt barnprogram o håller fingret i naveln :P mammas gohjärta!



Nu ska vi äta gröt =)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Eyy...ja ska gå på af NU precis sen kommer ja:-)puss

2009-02-09 @ 10:03:39
Postat av: Fanny

ja menar om graviditeten har gått bra för henne? inga omständigheter osv?

2009-02-09 @ 11:28:11
URL: http://fabulousface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0