jobb

Publicerat: 2007-07-28 Kl: 23:08:18 | I kategori: Allmänt




Mera jobb, som vanligt då med andra ord men idag tog jag på mig passet själv =)

Imorron ska vi till pappa & grilla, fast vi ska dit redan på dan. Angelica, Mange, Nathalie, Patte & Felixhjärtat ska dit han med. Han är så söööt & jag vill bara pussa söönder han & ta hem han =) Mosters hjärta!

Jag är så dålig på att uppdatera men sånt är tyvärr livet.. Undra om nån tycker att jag härmas nu ;) Men det är så fint med fet text i början ju!! =( (Säg till isf nudel)

Livet rullar på som vanligt, var på sjukhuset (om jag inte redan har skrivit det) & vägde han 9150g, hahaha! Mammas lilla tjockis! & utveckligen (6månder) så är hon jätte nöjd med han, men ahr man haft det jobbigt med andningen m.m så kan det ta ytterligare tid med utveckligen så vi får vara tålmodiga. Men det är ju kul & ha han som bäbis länge :D Önskar att han alltig kunde vara bäbis ju.

Just nu sitter jag & väntar på att daniel ska komma hem så vi kan gå & lägga oss, tråkigt & gå & lägga sig själv =) haha. Först ska jag bara äta en macka! Åt nyss en pirog men det räckte inte... Iaf så åt vi kycklig & ris till middag, mumma :) Danne är hemma fru, gör mat & passar barn :) haha. & jag sköter jobbet, men jag är så rastlöst & det är skönt att jobba & han måste få vara hemma med William han med. William tycker mycket om sin pappa, det märks verkligen, bara han inte börja tycka om han mer ;)
 
Åke hämtade sitt minneskort till telefonen idag så nu kan jag bara knäppa 4 bilder åt gången(?) haha, sjukt! Men ska åka in & köpa ett nytt & hämta ut bilder som jag har beställt nån dag i veckan, det blir nog bra det :)

Köpte kläder till Willima igår på cubus, det blir alltid nånting när man går på stan fast man inte ha pengar till det, mnen det är svårt att låta bli =) En höst jacka, fast jag ska köpa den från hmkatalogen, Ett par byxor & en tröja till & hängselbyxor =)

Planera dopet, måste jag & danne börja göra snart. Även fast det inte är förren 22 speptember om jag minns rätt(?). Hittills vet vi att Emma & tobbe ska vara gudföräldrar & Lina ska sjunga. Men fika m.m vet vi inte riktigt än... Madde(dannes syrra) ska nog göra doptårtorna, hon är riiktigt grym! Men har inte riktigt bestämt mig för motiv eller hur många.. Kanske 2.. har hittat några som jag tänkte lägga ut kanske ni kan hjälpa oss lite =) hehe. Fast annars är hon riktigt påhittig så hon kanske hittar på nånting själv.



 







dom rosa ska förståss vara blå & "boken" ska vara andra färger isf. Min favorit är den med tre våningar, skallran & den där barnet ligger. Fast alla är ju fina.. den med tågrälset är oxå fin... SVÅRT!!!! Jag har lagt dom som i en "topplista" ;) HJÄLP OSS! ..kanske en med en bild på william?? fan va svårt..... Många ser ju likadan ut men några små ändringar.

Kommentarer
Postat av: Nudel

Ha ha, då jag klicka mig in hit trodde jag att jag var kvar i min egna blogg ;) Det är snyggt med fettext i början. Det blir lättare att läsa. Kör på i den stilen du =]
.
Det finns ju fler som gör det oxå, så du "härmar" inte enbart mig. Jag har nog alltid skrivit med fet text i början(?) men någon måste ju ha gjort det före mig ändå. Så det är ju inte JAG som uppfunnit det där med fet text i början, tyvärr. Men jag har heller inte "härmat" någon med avsikt.. *svammlar vidare* ha ha =p

2007-07-28 @ 23:56:18
Postat av: Nudel

Den första tårtan, med tre våningar var otroligt fin! *lägger mig röst på den*

2007-07-28 @ 23:59:59
Postat av: din älsklingsemma

Hurredu. Jag villlllllllll vara med på bild på tårtan!!

2007-07-29 @ 00:36:40
Postat av: Emma

om du ska göra den med barnet på så ska barnet vara i marsipan så jag får äta den!!!!!!!!!!!!!!

2007-07-29 @ 00:38:03
Postat av: nikita

va inte dåligt med bilder på tårtor du hittat :P
alla va ju jättefina :O

2007-07-29 @ 07:27:55
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: malean

jag tycker den första med tre våningar :)

2007-07-29 @ 14:50:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0