fredag.

Publicerat: 2007-10-05 Kl: 11:38:46 | I kategori: Allmänt




Jag skriver inte så mycket nu för tiden.. Men jag ska börja nu igen eftersom alla tjatar, haha =) Så vad har jag gjort dom senaste dagarna..

Iförrgår var Nikita, Albin & Malin här. Malin tog med sig mackor från jobbet & jag hade bakat sockerkaka. Mysigt värre =) Satt & snackade en massa skit sen kom vilma förbi & sa hej till alla utom mig ungefär ;) haha.Vi gick ut en stund i det fina vädret så William fick gunga lite =) Sen åkte jag & Vilma till min syster & fellehjärtat. Satt & prata & åt pizza & lekte med barna bara =) William var på det värsta humöret jag har sett hittills? Han var öövertrött, men sen somnade han en stund & vart sig själv igen :) Mammas & Pappas allt!

IGÅR. var jag, Alexandra, Elin & Angelica på öppnaförskolan, med barnen så klart =) Det var riktigt kul. Tycker synd om dom som bara sitter inne hela dagarna & häckar! Som inte har nå många & umgås med.. Men det är bara & slå en signal så får ni joina oss ;D Thindra har jag inte sett på ett tag & guuud vad hon har blivit stor!! Iaf på förskolan satt vi först & pratade lite sen vart det sång stund. VI sjöng & gjorde rörelser.. det var riktigt kul =) Kanske vi föräldrar tyckte att det var roligare än barna ;)? hahah. Sen åkte jag & jobba.. tycker att det är skönt att jobba ibland, kjanske som andra tycker att det är att gå ut? Man får glömma allt för ett litet tag =)

Idag har jag & William stor städat. Jag städade & William drog fram.. som vanligt =) Längtar faktiskt lite tills han börjar krympa, dom är så gulliga då =) Han är på väg, det ser man på hur han ställer sig. Men han verkar inte så intresserad av att krypa, han vill mer rulla & åla. Äh man ska vara glad så länge som ligger stilla :) Han växer & växer, han måste ju väga runt 11 nu.. han går snart om kusinen sin ;) Som är exakt ett år äldre!

Den 9:one är det två mammaträffar. Det kommer bli en rolig dag =) Först här i nacksta, sen för förtidigtfödda nere i stan =) Älskar mammaträffarna.. hektisk dag! Har iaf varit nere på stan & handlat lite lkläder till mig för en gångs skull & lite kläder till William.

Vi var även i huddik häromdan. Gick på stan & fikade & bara myste. Danne köpte en tröja & William fick lite leksaker av oss =) Köpte även första julklappen iår, till mange. Syrrans kille =) Ska börja inhandla allt sånt nu =) 

Dopet.. Har jag & Daniel funderat över. & vi ska ta det när han börjar gå.. värsta sött! Då kan han gå fram själv i en liten kostym :) Så det inte blir som alla andra, för alla har ju fått barn nu så :) Vi väntar med dop. & det är så många bjudna så jag vet inte riktigt hur allt ska gå ihop.. Hoppas inte att alla kommer ;)  nee så får man inte säga... Men det ska bli perfekt hans dop =) 

Nu ska jag vänta tills angelica hör av sig. Så ska vi gå ut & gunga med våra barn ett tag. Senaste dagarna har det varit så fint väder, skööönt =) Måste njuta! Sen ska jag åka iväg & jobba =)
Funderar på att gå ut på lördag, alla tjatar så hemskt.. haha. Ungefär 10 månader sist jag var ute om inte meer. Men jag känner mig inge sugen heller.. Men jag måste ju gå ut nånting, nu när jag har klippt mig & allt =) haha. Det blir ju spec eftersom det blir med gamla sibylla tjejer =) Så det ska nog bli roligt!! Vi ska nog förfesta här hemma. & William ska sova hos syrran, hans moster. Han tycker ju att det är såå kul & vara med mamma & angelica. Då får han väl vara med dom då ;P Man gör väl det bästa av situationen.

Nu har jag väl skrivit så ni är nöjda ett tag =) 



          Albin                  Älsklingen
 

Kommentarer
Postat av: nikita

dom är ju för söta våra ungar :D

2007-10-05 @ 22:51:56
URL: http://nikital.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0