hej & hå

Publicerat: 2007-10-15 Kl: 12:32:36 | I kategori: Allmänt




Gud vad tiden går fort!! William är ett om en månad (igår) tänk att vi har haft han ett år redan!! :O Iallafall så var vi i huddik i lördags, jag, mange,angelica, william & daniel. Danne har köpt väärldens största grattiskort till William, han är söt han. Men frågan är vart han ska göra av det när födelsedan är över.. ;) jaja. Vi var på dollarstore oxå! Jätte fina billiga saker hittade jag där & det var betydligt bättre än härnösands dollarstore!

William ligger & vilar middag & här sitter jag. Ska nog slänga i mig lite lunch innan han vaknar för sen ska jag ner på banken.. Sen hem till mama tror jag, för att sedan gå & jobba =) Skönt!

Måste börja inhandla julklappar med. Det är ju bara två månader kvar =/ Varför börjar man inte redan i januari?? sämst o vara ute i sista sekund!! Har inte heller nån aning om vad jag ska köpa till alla.. Kanske skiter jag i o köpa till folk? För det slutar ju med att det är 3000st som ska ha & jag orkar inte lägga ner energi på & söka så många, haha. Men iaf så kommer nog julen bli roligare nu med en liten bäs. För vi har ju inte så hiskligt många i släkten, iaf inte som vi firar jul med. För där är william den enda :)


image116

Kommentarer
Postat av: Amanda

Du ska iaf få ett skohorn i julklapp av mig ;)

2007-10-15 @ 18:57:34
URL: http://roxicc.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0