hejsan hoppas

Publicerat: 2007-09-18 Kl: 22:04:28 | I kategori: Allmänt




Idag gick det över förväntan :) Det gick jätte bra & alla vart glada =) Det är ju huvudsaken. Du ska veta det Daniel, att jag älskar dig över allt annat, dig & William.

Nu tittar jag & amanda på So you think you can dance, Amanda tror ju det men det kan hon icke!! haha. nerå.. men vi ska väl titta lite sen ska vi gå & sova, amanda ska så klart sova hos henne, men jag ska gå & sova med älsklingen!

William har fått hosta :/ Vilket kan vara positivt eftersom han spyr upp slemmet.. men det är även jobbigt att se :( Stackars mammas!! Men det är väl inne på sista dagarna nu hoppas jag =)

Är kattvakt åt Idas katter.. Det vart inte som jag trodde, dom är galna. Men det lär nog lösa sig =)) William älskar dom, han blir heelt extas när han ser dom =) haha.

Imorron ska jag nog åka till Hugo & Nathalie :) Har inte varit där ÄN! hehe, bara hon som har varit här. Men om William är lite bättre så åker vi :) Skönt för han att träffa nån annan bäs ibland =) Måste hälsa på syrran med, fellan vare längesen jag träffade.. mosters hjärta! =)

Har inte alls mycket att skriva..  mer än att jag längtar tills jag får se Nikitas hus & bäsa :D:D:D:D


Kommentarer
Postat av: nikita

ja precis, kanske i början av nästa vecka ? typ tis elr ons.. (mån ska vi på kalas)om du inte jobbar ? ska prata me malin hon går ju i skola också så :P
kraam

2007-09-19 @ 09:27:54
URL: http://nikital.blogg.se
Postat av: Emma

Haha:D vattenkammad mittbena;) My sexy baby

2007-09-19 @ 15:35:55
URL: http://strandh.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0