hello

Publicerat: 2008-04-28 Kl: 22:02:06 | I kategori: Allmänt



tänkte ge er en liten sumering(stavas?) av helgen o så.. läs o njut1



Fredag; Jobbade jag fast jag fick sluta tidigare så jag gick hem o duschade o städade lite. Tkr att william inte ska behöva gå hem vid två när det är fin väder ute för dom äter ju mellis då sen leker dom. Då jag hämtade han vid tre. Gick hem till mamma o käkade middag, sen åkte jag med robban, martin o amanda ner på glasbanken som det så vackert hette. Dom skulle ju ha grillkväll på lördag men eftersom jag är omtyckt så kunde dom ha en på fredag med så jag kunde vara med ;) Vi åkte hem till robert, gjorde oss i ordning o väntade på maten? den vart klar halv tio, haha =) Först var de bara jag,sanna,joel,martin,amanda o robert. Sen trillade anton in :) Sen kom biffen som jag senare hade ett långt samtal med, som var liiite halv jobbigt men det var förr så =) Sen kom det massa andra folk.  Sen var vi där o dansa, käka, prata o hade det trevligt bara :)) Åkte hem i lagom tid o va upp vid 7 med william :)
 

Lördag; Käka frukost, busa o sen sov vi middag o åkte senare ut på ica maxi o handlade billigt godis :D Sen åkte vi hem o käka middag sen knoppade vi. Inte en så speciell dag :) bara en mys dag.

Söndag: Vaknade william så klart vid nio bara för att vi skulle göra nånting på dagen, haha. Klev upp o käka frukost sen kom williams farmor o hämtade oss :) Så åkte vi till ladan o tittade på maries o annamarias cup =) Fast det var bara marie som spelade, dukitg hon min lilltjej. Gissa om hon vart glad o se william? :D  var ju en överraskning, lotta hade nämnligen "glömt" att säga nånting, hehe. Sen käkade vi lite korv där o så, erik var med han oxå=) Sen hem till lotta o så fick victor vara lite med william, även marie o erik tog han om han bra. Så käkade vi tacos o bara babbla som vanligt, finns ju dom som ogillar de men de är inge o bry sig om ;) o janne o william vart buddies hehe :P Sen kom mamma o hämtade oss o jag vet inte rikitgt vad vi gjorde?

Måndag; Idag har jag jobbat o hjärtebarnet har varit på dagis, han vinkar inte ens hejdå längre o är totalt ointresserad när jag kmr o hämtar han :p bättre de än att han ska bli ledsen. hämtade jag o så hade mamma bjudit grannarna på mat så vi passa på, gratis är gott ;) riktigt gott vare. Även att william har blivit biten av nånting idag.. på fingret, han var röd o uppsvullen men sa ingenting så det gjorde nog inte ont. Han brukar peka om det gör hon nånstans. 
 Nu ska vilma komma:) mysa snacka o så, trevligt =)


Har lite beslutsångest över sommaren, antingen stanna kvar här o leva på, vilket jag stormtrivs med eller australien nån/några månader.. jag vet inte, måste ju ta körkort med o de kostar, fast det ska jag börja göra i september sen ska jag plugga nån kurs på komux sen blire polishögskolan antligen till hösten eller nästa vår :) Det kommer att bli riktigt roligt.. har inte bestämt om de blir sthlm lr umeå... lutar åt sthlm :) så ser mina planer ut idag, imorron aksnke jag blir president, det vet man aldrig =)

IMORRON GOTT FOLK!! ska mitt hjärta klippa sig :'( Jag vill vill vill inteeeeeee men jag måste, det är tovigt o börjar bli i vägen :(  han som är så vacker i sitt guldhår..  men det växer ut o han kmr se mkt äldre ut :)

Jag har läst ut min bok nu men är lånad av lotta,khao lak, den är skit bra! När man läser den förstår man verkligen att det alltid finns nån som har det värre än en själv..



man kan se en situation från olika sidor, en kan tro att det är hur bra som helst medans den andra inte förstår nånting.
-Man vet aldrig vad man har förren du har haft det och förlorat det.


image143
jag o favoriten :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0