röka?

Publicerat: 2008-01-16 Kl: 21:37:08 | I kategori: Allmänt



- Nej tack! Jag har ju slutat med sånt trams.. eller ist för ett paket om dan röker jag 2-3 om dagen o det kanske inte är att kalla det sluta MEN det är ett stort framsteg :) Spara pengar till körkortet den dagen jag känner att jag vill ta det.. Just nu är jag 0 intresserad/motiverad så det lägger vi på hyllan så länge :)

Jobbat har jag gjort ikväll, sen jobbar jag kvällen imorron sen är jag ledig till nästan helg.. skönt. Men det kan bli väldans långtråkigt att gå hemma hela dagarna o william blir ett monster, minst sagt ;) Han vill ju leka på stooor ytor o röra allt man inte får röra o träffa massa barn. Men det kmr snart när han börjar på dagis. För övrigt så var vi på 2 dagis o titta idag o han ville verkligen stanna kvar stackarn. Han vinkade åt alla barn o all personal o "ooade" hela tiden. Mammas sötnos!

I helgen fyller jag 20, eller rättare sagt på fredag.. jippi? Känns inte som det men jag o danne ska gå på bio iaf o mysa på. Sen nästa helg är det bord bokat på olearys, jag o alex slår ihop som sagt :D Ska bli roligt.

Sitter och pratar med jonas på msn nu, han ska nog knäppa lite bilder på william nångång :) Vart skit fina bilder sist, han är riktigt duktig :) Bilder nere har han knäppt bla.



Nu ska jag spela lite yatzy sen gå o lägga mig :)
 



Kommentarer
Postat av: nikita

men vilken fin blogg du har ewe =)

2008-01-17 @ 07:58:16
URL: http://nikital.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0