lille vännen

Publicerat: 2008-03-07 Kl: 21:21:39 | I kategori: Allmänt



William är helt lélös, som har var mesta dels heal dagen igår. Det kom som en liten chock för hur dåligt han än mår(han har mått mkt sämre) så är han alltid vaken hela dagen. Men idag och igår har han varit som en pannkaka, haha hittade inge bättre ord. Men han bara sitter o finner sig i allt(nästan). Han är heeeelt utslagen stackarn. Han har slutat spy men det kommer andra vägen, men jag har för mig att det kan göra det några dagar efter att kräkningarna är slut. Hoppas han blir piggare imorron annars måste jag göra nånting åt detta. Han har endast ätit 2 flaskor välling sen 5 inatt =/ Nu sover han men vaknar han snart ska han få välling, hoppas det stannar i magen bara.

Idag kom den nya tvättmaskinen, great! Så jag tvättade två(!!) kassar med äckelkläder, dvs spya o bajs. Som gick åt i går.. Sen har jag plockat lite o så :) Pratat med tobbe i telefonen innan jag gick o hämta pizza, längtar tills han kommer hem. Saknar ju min nästbästa pojk-vän. Men det är bara 3 månader kvar nu =)

Nu sitter jag här, ska ringa några samtal sen gå o lägga mig o läsa o sova. Har tappat några läsare för att jag har varit dålig på att uppdatera men ni kommer väl tillbaka skulle jag tro =)

Funderar på att lösenordsskydda bloggen för det är alldeles för många FÖR nyfikna som läser.. hmm...

Kommentarer
Postat av: amanda

hur gör man det då? typ att du ger lösenordet till dom som får läsa?

2008-03-07 @ 21:50:35
URL: http://amandabergklint.blogg.se
Postat av: Mia

hehe vagnen ja ska sälja är blå :) Och oanvänd, den ligger kvar i kartongen också. :P

2008-03-07 @ 22:48:25
URL: http://ooomammamiaooo.blogg.se
Postat av: Cissi

Määh, då måste du ju ge mig lööösen ;)

2008-03-07 @ 23:15:30
URL: http://nudlans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0