lika fint väder idag! :)

Publicerat: 2008-05-29 Kl: 11:16:37 | I kategori: Allmänt



Och idag är jag ledig, hör o häpna när hände det senast?? haha men idag är jag ledig så william är på dagis o jag ska ner på stan o shoppa för det har jag inte alls redan gjort för mkt denna månad! :O jaja, men det ska vli skönt för det var flera år sne tror jag jag gick själv på stan :) Eller sandra o emma ska med men dom kan jag väl tänkas dras med ;) Sen är det kulturdag på williams dagis så då blire uppträdanden o picknick, mysigt :)

Imorron blire jobb, 8-14 sen ska jag o vilma städa håkans hus, vi ska slita som djur ;p Sen ska vi nog hem till mig o mysa lite, det var ett tag sen :)Jag är mkt för mys, men det kommer med sommaren ;) haha.
Sen är det jobb hela helgen men det ska väl gå det oxå =) Det kommer bli en toppen helg, Linda, jag, nadia o jonas, kan det bli bättre?=D njae..

 Nu väntar jag på att emma ska vakna? Vilket man får göra varenda jävla gång man har bestämt nånting, det är nå fel på den bruden tror jag. Hon lär väl kvickna till när jag är nere :Ptror hon ska med på w´s dagis=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0