Gjort stan med Vilma

Publicerat: 2009-12-22 Kl: 21:50:57 | I kategori: Allmänt


Dagen började med att jag fick stå ute 25 min i 20 minusgrader och vänta på bussen utan vantar o mössa, OM jag frös??? Det stack i benen o fingrarna ska vi inte tala om. Jag trodde det var lika varmt som igår så jag trodde jag inte behövde vantarna men ack så fel jag hade. Försenad o frusen till jobbet börja dagen rulla, väldigt mycket folk idag må jag säga. Men det är kul, tiden går fort då =)) Sen gick jag o Vilma på stan o handlade lite julklappar, Vilma är ju bäst i världen på julklappar så hon kom på två av dom jag ska jag =) Perfekt!

Jag åkte hem och lämnade allt sen vidare till mamma där William var. Dom hade bakat hela dagen o han var mindre glad o se mig. "Vart e presenterna dåååå??" Go vännen!

Väl hemma tittade han lite på tv sen vart det sängen. Jag har nyss badat o ska lägga mig o se klart sista halvtimman av Wallander skytten, den var jäkligt bra men vart så trött så jag var tvungen att stänga av igår =)

Imorron ska jag på birsta med Emma o handla det sista sen är jag klar =) Några finkläder till william får jag ej glömma!



Hittade även en läskig länk i Cissis blogg.. http://www.epochtimes.se/articles/2009/11/24/18184.html.





han som älskar snön!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0