kanske ska börja igen?

Publicerat: 2009-06-16 Kl: 21:30:29 | I kategori: Allmänt


Nu har jag ju haft en lång paus men många besökare tittar fortfarande in, kanske önskar ni att jag har uppdaterat?;) Mycket har hänt senaste tiden men jag kan ju göra ett försök att sammanfatta litegrann.

Vi var på circus på gärdet jag, Danne, William och Sebbe. Det gick jätte bra så jag och William ska gå på circus igen nu den 22 på midälva bara här brevid oss =)

William har däremot blivit som förbytt, från att vara världens gulligast, snällast killen så har han blivit en terrorist. Han har väl tjuvstartat sin treårs trots? Han bits, snyps, skriker och har sig, men jag tror det går över snart =) jag hoppas det iaf! Han har tillomed bitit en pojke på dagis. Men han skämdes jätte mycket så det var en positiv sak. Personalen såg det inte alls lika allvarligt som jag gjorde med tanke på att det är flera barn i den ålder som bits och nyps. Man kan väl säga att han inte riktigt vet hur han ska hantera sin ilska. Men stor har han blivit, den senaste tiden har man verkligen sett på han och insett att han är en pojke nu, ingen bebis. Förstår ni hur jag menar?? :P Och pratar, helst hela tiden och han blir bättre och bättre =)

Danne har börjat spela i korpen och William älskar att följa med och titta på hans träningar och matcher. "bra grabbarna. Spriiing. Akta huve. Varte mål??" hahah han är så söt =)

Vilma var hemma tors-sön. Vi var ute i lördags och hade verkligen kul :D

Igår var vi och hälsade på Sandra och Jasmine då fick man verkligen se att han är stor :p han ska fixa allt, han ska hålla i hon, lägga hennes saker på plats, mata henne och pussa och krama. Sen när hon blir lite grinig säger han "va äre Vafin??" Jag har lagt ut bilder på Bdb :)

Nu vart det mycket skit att läsa här men när man väl är igång ska man väl skriva lite oxå=)



Kommentarer
Postat av: Nikita

va skojj att du börjat uppdatera igen =)

2009-06-19 @ 20:45:03
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: amanda

Jag bet allt och alla när jag var liten. Mamma kom till dagis och skämdes varenda gång typ för att jag hade bitit barnen... Fast jag bet dom ja tyckte om:S Även mamma:P hehe

2009-06-20 @ 12:41:45
URL: http://amandabergklint.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0