Sjukstuga.. igen

Publicerat: 2009-03-18 Kl: 19:19:53 | I kategori: Allmänt


William har ju varit lite små sjuk hela veckan, fast igår vart hostan värre och värre. Han somnade utslagen på soffan vid 12 igår kväll sen sov han o jag där till o från i natt. Han vaknade vid tio o var otröstlig han vill ingenting. Han ville sitta ensam inne på toaletten på pallen ensam. Så fort jag kom nära så vart han hysterisk. Han satt där inne och grinade för sig själv, lillhjärtat. Sen efter en stund hämtade jag han fast han vart riktigt arg, men han lugnade ner sig när han såg att dom lagade mat på tvn =) Han tycker om matlagningsprogram.

Idag fick han vara med syrran först för jag var tvungen att jobba 2 timmar sen åkte vi upp på sjukhuset. Dom lyssnade, tog prover och det såg bra ut. Dom skrev ut Lepheton, helt i onödan eftersom jag visste hur det skulle gå.. Han spydde så fort han fick det i munnen och jag förstår han, för jag gör samma sak själv. Det där är rena skiten, jag önskar att dom kunde göra en hostmedicin som inte smakar nånting? Det var iaf första gången dom skrev ut det till han, dom andra gångerna har det inte kommit på frågan. Det är så när man har lite trasiga lugnor, då ska dom hellre spy upp slemmet än låta det samlas.

Vi får se under kvällen/natten hur mycket han kommer att hosta. Isf får vi åka upp till sjukhuset igen, för han hostar hela tiden. Det låter ibland som om lugnorna vore på väg upp, han har aldrig haft nån sån här hosta, det är så synd om han. Jag verkligen lider med han, han är så trött så han ser full ut. Men nu sover han sen 6. Han ville inte ha någon middag så jag o danne åt själv, sen gick jag in i vardagsrummet och skulle kolla till han, då hade han slocknat. Jag tror dock inte att han somnat för natten så jag ska lägga mig på soffan o vila lite, för jag befarar en jobbig natt..


Fungerar det inte att kommentera i min blogg?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0