God kväll

Publicerat: 2009-11-01 Kl: 20:51:43 | I kategori: Allmänt


Nu ligger William i sängen, lägenheten är städad, tvätten tvättad o disken fixad. Dock gjorde danne allt MEN det känns ändå lika bra, jag har ju jobbat idag. Dags för en ny vecka. Danne åkte iväg nu ikväll efter han varit hemma tre veckor. Dom första dagarna kommer vara jobbig men sen kommer det gå bra :)


William var ju på halloween disco igår med Jonte. Till en början var det lite stelt o dom var rädd så dom grinade två gånger var tror jag. Men dom äldre barnen hade klätt ut sig till riktigt läskiga saker så det var inte så konstigt :) Men sen tog det fart i dansen o dom hade jätte roligt. När han kom hem fick han varva ner en stund o somnade som en stock vid halv tio. Lägger ut bilder imorron =)


Igår låg jag o danne hemma o slöa bara. Han spelade tvspel oså beställde vi bite line, göttans!


Och i fredags var William hos tandläkaren, det gick jätte bra. Han var jätte duktig, han räknade tänder fast han ville borra? Sötnosen mammas. Vissa dagar bara slår det en hur fort tiden går, alldeles FÖR fort! Om två veckor fyller han 3 år, TRE ÅR! Han pratar som en liten farbror o är så förståndig. Det finns ingen bebis längre, eller det enda bebis över han är väl vällingen han kommer att dricka tills han fyller 45 o blöjan. Så kan det vara för vissa, speciellt pojkar. Det kan ta tid. Men jag har inte bråttom nånstans o tänker inte tvinga han eller tjata hela dagarna. Är han utan blöja så frågar man han då sätter han sig på pottan o kissar, varje gång. Så det är inga problem. Han känner när han är kissnödig, jag tror han känner sig trygg i blöjan :)



Går inte i vecka 19 idag och igår kväll kände jag dom första tydliga sparkarna långt nere, men denna gång kände jag inte i syne för det höll på en stund :) mysigt! Jag var hos Emma häromdan o petade hon på magen, hahha fick en spark så jag vart rädd! Hela magen vibrera, stackarn kanske petade hon i ögat!!



Nu ska jag antingen bada eller slänga mig i soffan? Det blir en funderare. Tror jag ska sova tidigt nu när jag har fixat tv på rummet, utan dosa för den har jag slarvat bort. Inget i detta inlägg händer ihop men det blir lätt så när man kommer på saker i skrivade stund.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0