Sjukhus besök med William

Publicerat: 2009-11-11 Kl: 22:11:29 | I kategori: Allmänt


Vi var som sagt på sjukhuset med William och det var bara ett spontan besök för Anette(hans läkare) ville träffa han för det var så länge sen sist :) Hon undersökte han lite o pratade lite om CPskadan och berättade om hans framtida behandling. Som sjukgymnasten sa att han inte behövde. Men om han inte går på rehablitering kommer fötterna o benen att bli stelare. Så hon berättade om en botox behandling som är väldigt effektiv, vilket vi ser framemot jätte mycket =) Då kommer musklerna bli mjukare och då kommer han förmodligen ha lättare att röra sig mm! =) Han fick oxå inhalera o drack kortisontabletter för att han var fortfarande andningspåverkad, sen fick han sin sputa. Han var jätte duktig! Lite tårar men det gick över.

Idag har jag jobbat tills halv två ungefär för jag hade tid hos vårdcentralen klockan två. Men när jag väl är där visar det sig att det var imorron?! Det var hon jag pratade med som hade snurrat till det så jag fick en ny på fredag 10.45, vill bara få det överstökat så är det klart sen!! William och Danne gick till dagis en stund för att det var dagisfoto dags, han fick bara stanna tills dom knäppt kort sen gick dom hem eftersom han fortfarande har hosta. Emma kom in på vårdis och mötte mig sen gick vi hem, greja lite sen vidare till syrran på sånt Tupperwear party, beställde lite små saker o käka middag samt fika =)

Imorron är det jobb 11-19 och på fredag måste jag handla det sista till Williams födelsedags fest. Ballonger o sånna saker,även några till presenter!

Nu är jag så trött så ögonen går i kors så jag ska gå och lägga mig =)  God natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0