lite uppdate

Publicerat: 2010-04-20 Kl: 18:35:37 | I kategori: Allmänt


Var på stan idag, premiärturen =) Gick bra förutom att lilltjejen vart hungrig på bussen men det gick bra det med, smidig som man är!! Köpte en ny filt och strumpor till hon och kollade på en ny tröja till William med hittade ingenting. Blev bara en snabbis!

Igår var vi på bvc, vägde Thelise. Hon hade gått upp 120g på tre dagar vilket var jätte bra, men eftersom hon är så pass grinig på kvällarna så tyckte dom att hon skulle få lite ersättning och det kommer göra ONT i mitt hjärta om jag ska behöva ge hon det. Jag hoppas att det bara är magen, att det ska gå över. Jag köpte sempersdroppar idag så vi får se om några dagar annars måste jag fylla ut kvällsmålet eftersom mjölken är så blaskig då och hon är en matglad tjej =) När man ammar så vet ni ju att det rinner ur bröstet dom inte äter på, och hur det kommer det ca 30-40 ml så jag börjar med att spara dagens "spill" och ger hon det på flaskan, ersättningen vill jag INTE börja med förren det är de sista jag gör. Hon är inte hysterisk på kvällarna alls utan mer missnöjd, lite gnällig och så.

William har deckat på soffan och Thelise i sängen. Hur ska jag göra med den unga mannen? Väcka han eller låta han sova för natten och kliva upp imorron klockan 5? Äh han får sova en stund o vara vaken sen för pacy kommer och ska spela NHL med danne och då vill nog grabben titta på!


Kommentarer
Postat av: madde

ella var ochså sådär gnällig i thelise ålder..jag började med minifom droppar,trodde de va magen.. men de funka inte alls, så jag börjae me ersätting! OJ vilken skillad de blev för oss :) Fick tillbaka våran nöjda bebis :) svårt å veta när dom inte kan prata :P

hoppas de är magen som krånglar lite då :)

2010-04-20 @ 19:33:28
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: madde

jaaa precis..kan ju vara vad som helst saker man inte ens tänker på!:) och kommer ochså ihåg att jag läste att många bebisar som då var i ellas ålder verkade ha en gnällig kvällsperiod :) så de kan nog vara som bvc säger..:) dock har ella aldrig haft gnällperiod på kvällen,inget jag minns iaf, bara då när hon inte vart mätt. sen bruka dom vell dra upp benen mot magen om do har ont, de gjorde ju inte ella heller,så fatta till slut att de inte var magont... ella var näst intill hysterisk, så hon vart ju inte mätt då jag kunde amma henne i 1timma på raken..sen drack hon ca 100mk ersättning efter :S jag hadde lixom gått i över 1 vecka och trott att hon hade magont, men stackarn var ju hungrig..neee inte lätt å veta:)

säkert bara en period :)

2010-04-20 @ 21:23:44
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0