no time

Publicerat: 2010-04-27 Kl: 22:19:36 | I kategori: Allmänt


Det var flera dagar sen jag skrev ett "riktigt" inlägg, det finns lixom ingen tid! Vet inte vart timmarna tar vägen?  Tiden går så fort. Idag är våran prinsessa 4 veckor, kändes som hon kom igår samtidigt känns det som hon alltid har varit här.. Ja det är skumt det dära ;)

Igår sov William över hos mommen, det gillade han så klart! Idag vid middan sa han "Jag saknade dig jätte mycket när jag var borta". Och idag var han på habben och tränade(mest busade med pappa) i bassängen, han som ääälskar att bada, han skulle kunna stanna där hela dagen!! =)

Lilltjejen har precis ätit och håller på att somna i sin säng, hon är så mätt så hon kan knappt hålla ögonen öppna så då var det smart att passa på att lägga hon där så hon kan somna själv =) Hon sov nog redan innan jag la ner henne men ändå.. Hon hänger på armen nästintill hela dagarna så middagen o allt blir förskjutet vissa dagar men så får det vara. Och sen var det de här med nappen, det är ingen favorit alls. Hur jag än lirkar o vänder på det så blir det inge bra. William tog inte heller napp så då får det väl vara så om hon inte vaknar en dag o känner att hon vill ha en ;P

Allt är så osammanhängade märker jag, men jag är trött o slut i skallen efter en dag på stan/habben. Så jag säger god natt o önska mig bättre lycka nästa gång!



Hon är SÅ lik William när han var liten, det är nästan skrämmande! Hon har lite större näsa men annars är dom på pricken. (båda två är fruktansvärt lik sin pappa)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0