våran dag

Publicerat: 2010-04-04 Kl: 21:56:02 | I kategori: Allmänt


Idag har det varit full hus här hemma. Mamma kom förbi runt tolv tiden så vi gick ut och gick en sväng i det fina vädret medans danne städade. Trodde att det skulle vara varmare än det var men lillan njöt av den friska luften =) Sen kom William hem, med sig hade han syrran och Jens. Även brorsan kom förbi och käkade. Fläskfile med ris o sås, riktigt gott var det.

Brösten har äntligen runnit till sig och det är bara dom första dragen som gör ont pga sårskorporna så det är riktigt skönt! Behöver inte gruva mig längre! =) Hon äter som en häst så det ska bli spännande att se vad hon väger imorron.

Nu ska jag hoppa in i en dusch, invänta att lillan ska äta sen ska jag lägga mig och sova. Ska ju infinna mig på sjukhuset kvart i åtta imorronbitti... Slänger in lite bilder oxå!



Det blir nästan inga bilder på William för han vill inte vara med.. Där är den enda bilden där man ser ansiktet hans :) haha

Kommentarer
Postat av: lina

Yes, jag helammar än så länge. Tycker dock det är sjuuukt jobbigt offentligt, eftersom mina baloobas är allt annat än diskreta enligt mitt tycke, så vi provar oss lite försiktigt fram bland alternativ. Pumpar ibland och låter tobbe mata Basse med flaska för att vänja honom lite. Perfekt att ha i frysen också om det skulle vara så att man vill dricka lite vin någon kväll eller bara umgås själv utan barn med någon kompis. Tycker det funkar ganska bra :) Hur gör du?

2010-04-04 @ 23:10:34
URL: http://linajohannalof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0