Flinten?

Publicerat: 2010-08-03 Kl: 23:44:32 | I kategori: Allmänt


Som ni ser på bilden en bit ner så har Thelise kräm i skallen, jag har inte polerat flinten utan köpt Borago till hennes skorv. Och den fungerar jätte bra! Har använt den i två dagar och masserat bort det när den har sjunkigt in så nu är nästan allt borta =)) Man ska använda den i 8-10 dagar. Guuud hon är så vacker så jag vill kasta in hon i väggen o ääääta upp hon!!


Jag har inte mycket mer att tillägga ikväll, det står lite still i skallen. Men just, kan berätta att vi fått ny lägenhet :DD Inflyttning 1 sep, det är en trea(jag tycker det duger, har inga problem alls att sova i vardagsrummet när det vankas tid för barnen att ha eget. Gör hellre nånting roligt varje månad för ca 1500:- ist för att lägga det på hyran:)) den ska total renoveras berättade mitthem för mig och den ligger närmare dagis,bvc,mamma,affären,bussen jaaa allt :) Och såklart i mitt kära nacksta!



På kvällarna när man varva ner börjar jag alltid att tänka på Evelina som förlorade sin dotter, sen kan jag inte somna förren 4-5. Tittar till gumman tuuusen gånger per natt o det ilar i hela min kropp när jag tänker på Leah. Stark är bara förnamnet på hennes föräldrar ♥ Tänd ett ljus för lilla Leah -> http://tandettljus.nu/candle/?27297.. det minsta en människa kan visa är medlidande!



(kommer bildbomb nu snart, tömmer mobilen)

Kommentarer
Postat av: Evelina

Go du är:) tack!

2010-08-04 @ 11:12:56
URL: http://evelajnoo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0