Neger?

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 23:04:58 | I kategori: Allmänt



Om ni får dubbla kommentarer ifrån mig så beror det på att jag komenterar från mobilen och det kan haka upp sig!! Så ni inte tror att jag spammar er eller har problem, som Emma alltid tror ;)




Det är väl ett invecklat ord för ett barn, och huuur förklarar man? Det är iaf Williams nya ord, tyvärr. Jag vet inte vart han har hört det eller i vilket sammanhang men jag har förklarat att människor ser olika ut och folk med mörkt skinn brukar folk kallas "neger" men det tycker mamma inte är ett fint ord så det ska vi inte använda. MEN nu är ju William en neger. Han kom in till vardagsrummet o säger "Mamma nu är jag neger, visst är jag vacker?" jag "Ja du är jätte vacker, du passar i det" william "Ja mamma vet du när jaaaaaaag var neger så åt jag massa flugor och kättrade på taket". What?!

MEN då kommer man till pinsamma situationer, som idag på stan. "Mamma, titta han är neger, han är svart!!!" Ja jo TYYST William vi använder inte sånna ord. I hans öron o huvud är det inget illa menat eller nånting fult/dåligt men i dagens samhälle låter det fan inte fint så jag ville sjunka genom jorden just då. Som tur var hörde inte killen det.. Barn är rara, eller hur?

Han säger mycket "När jag var stor. När jag var vuxen. När jag var en elefant gjorde jag si o så" det är väldigt roligt att lyssna på men ibland låter saker konstigt. Han ska alltid vara värst. Berättar en person nånting ska hans historia vara ännu värre, hahah. Ibland kan han se en stor person o "MAMMA titta en tjockis". Jag är glad att folk har förståelse för att barn slänger ur sig just det dom ser, jag kan inte hjälpa det. Fast jag tillrättavisar han givetvis när han gör nånting sånt.

Och Thelisen den lilla fisen mår bara bra men hon har ont i munnen ,det syns verkligen. Det rinner slemm och hon biter på allt hon kommer åt :( Men snart är tanden uppe. Hennes nya favorit är banangröten, hon kan äta huuur mycket som helst om hon fick :) dutti dutti.

God natt :)





Ps. Snälla människor som är skyldig oss pengar, ni kan väl vara snäll att betala tillbaka??:) Är lite trött på att jaga nu. Man gör ALLTID samma misstag.. =lånar ut pengar! ds.

Kommentarer
Postat av: madde

:) den är köpt frå hm i stan..köpte de för ca 1 vecka sen..skynda dit :P dom fanns förra året med..verka vara poppis :) dom är ju ursöta och verkligen jättemjuka och sköna..perfekt nu när de börjar bli lite kallare :)

2010-08-03 @ 00:34:45
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0