Tandsing

Publicerat: 2010-08-02 Kl: 00:01:45 | I kategori: Allmänt


Nu ser jag den lilla tandsingen på Thelise. På höger sida nere, där har vi förklaringen till kinkigheten :) Kan den spricka så hon slutar ha ont? 4 månder är lite tidigt om ni frågar mig.. och jag som ammar, kommer det gå? Ni med erfarenhet, gör det ont? Nu suger hon bara med läpparna, hon tuggar inte. Så jag hoppas att det fortsätter så men förstår ni vad söööööt hon kommer bli med ett litet riskorn där nere :D Mammas solstråle!

Idag har jag storstädat, ja ni förstår inte. Ensam också med båda barnen. William skulle hjälpa till, han deckade på disktrasan i soffan. Thelise hade dåligt tålamod så jag stod som(om grannarna hade sett/hört) ett pskyfall och dansade/sjung visslade, aaaaaaallt för att hon skulle sitta några minuter så jag kunde skura klart toan. Men ser det rent ut? ICKEEeee. SÅ myyycket saker på sååån liten yta.. Aja.. det löser sig :)

Nu ligger det ute en toppenlägehet som jag SKA ha, måste ringa imorron :) Må gudarna vara med mig! Uteplats och rubbet!

God natt, älskar mina små

Kommentarer
Postat av: madde

ellas första sprack upp vid 4mån ochså :) nu har hon 12tänder.:) min unge skulle inte få amma om den fått tänder iaf ;) haha nää men såläge hon inte biter dig borde det vara lungt ;P

2010-08-02 @ 09:26:44
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0