God morgon onsdag!

Publicerat: 2010-02-17 Kl: 09:41:15 | I kategori: Allmänt


Just nu sitter jag och ringer några samtal, försäkringskassan osv. Dom är bra rolig dom. Jag vet ju inte hur det går till med havandeskapspenning och dom har ingenstans man kan ringa ang det heller?? Så när får man pengarna, FÅR man ens pengarna?? :p Jag har ingen aning men det vore ju bra o veta om jag ska få några eller ej.


Det känns så skönt att vi är klar med allt till bebisen men nu längtar man som en galning ist. Men nä när jag vek o fixade hennes kläder igår märkte jag att det mesta vi har köpt är från strl 56 så jag måste nog ge mig ut o införskaffa mig lite 50 oxå. Jag har ju intalat mig att det kommer bli en stor bebis men 56 är väl ändå att ta i, haha =) Men det kommer bli sååå roligt, vill hon inte komma nu ?:D eller om nån vecka kanske? Undra hur det kommer kännas med en "normal" stor bebis men tanke på att William var så liten, spännande =)





William hittade en barbiedock på habben som han började borsta håret på, så en sån måste jag köpa till han :D

Kommentarer
Postat av: madde

ella vägde 3136g 50cm lång..hadde BARA 56 på henne! visst var det stort..men då kunde hon ha dom länge!:) Så jag skulle inte köpt nå mindre!!

2010-02-17 @ 10:57:03
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0