halsbränna!!!!!!!

Publicerat: 2010-02-21 Kl: 15:13:00 | I kategori: Allmänt


Jag tror inte att någon förstår hur allvarlig min halsbränna är. Har ni TIPS??? Jag dricker o knaprar tabletter som ska göra det bättre men det blir inte bättre. Det brinner o högger tillomed i hjärtat! Ibland tror jag att jag är på väg att kola..

Kommentarer
Postat av: Lina

Oj! Ja jag kan förstå din rädsla men hoppas verkligen att du inte väljer snitt! Min mamma födde både mej och brorsan via snitt och mår dåligt idag över att aldrig fått föda barn naturligt. Det är fullkomligt normalt att vara nervös och rädd.. men nästan alla kvinnor i världen föder barn vaginalt.. och nästan alla dom gör om det en och flera ggr. Det finns orsaker till det :) Smärtan är hanterbar, den går över och det finns jättebra bedövning och hjälp att få :) Lustgasen hjälper mkt med allt vad jobbigt heter och jag kan inte se något negativt med den :) Lustgas och eda - yeeeei!!!;D Förstå att min FL varade i 14 tim och jag talar fortfarande positivt om den :)

2010-02-21 @ 15:39:41
URL: http://linajohannalof.blogg.se/
Postat av: madde

ja kunde inte sova pga av minn halsbränna..käkade först rennie...dom på jobbet trodde ella skulle komma ut som en rennietab så mkt åt jag..haha

sen funka inte det! MEN min räddning var Losec Mups 20mg!

ååååååå underbart!!!

B-madde har samma problem hon måste ochså äta losec..dom är lite dyrare! men dom håller hela dagen! och helt klart värt det!

Min halsbränna var HEMSK!

2010-02-21 @ 21:24:03
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Lina

Kan verkligen tänka mej att det ser mkt värre ut än vad det är... lr jaa.. Jag såg inte vitsen med att skrika t.ex och kände iofs inte att jag ville heller.. men gör man det så ser det ju lite jobbigt ut kanske :P som på förlossningskliniken! Det måste vara det mest dramatiska programmet att se på :P haha amerikaner i ett nötskal! Det bästa med att föda barn är väl ändå att man nästan glömt att det gjorde ont samma sekund som ongen ploppat ut :P Men som sagt, tycker man att det blir för jobbigt så finns det alltid hjälp att få :) Ska Danne vara med under FL btw?

2010-02-21 @ 23:17:38
URL: http://linajohannalof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0