Så..

Publicerat: 2010-02-16 Kl: 17:48:49 | I kategori: Allmänt


Nu är mötet avklarat, det gick fort. Lite för fort kanske men danne o william stojjade runt så jag hörde knappt vad dom sa men dom sa inget som jag inte redan visste =) Nu ska dom samordna magnetröntgen o sprutan i vänsterben så när stackarn vaknar kommer han ha gips, han ska ha det i fyra veckor efter sprutan. Men han kommer ju få belasta det som vanligt men han kommer bli förvånad men vänja sig fort. Ortopeden var lite tveksam först om hans ens skulle få botox eftersom skadan är så liten, han vet inte om det kommer hjälpa. OM han ens behöver hjälp. Men vi ska testa om det blir bättre, blir det inte det så får han bara fortsätta hos sjukgymnasten. Efter gipset är borta ska han få träna i varmvattenbassängen, det blir roligt. Han som älskar att bada kommer stormtrivas!

Så på schemat är det nu möte med dagis, informera dom om att det inte är bra att han får kämpa så mycket som han får göra(vad jag har förstått). För ofta när man kommer säger dom(ingen från hans avdelning) "han är sån kämpe, han kämpar sig upp för backen o han ger aldrig upp, han är glad hela tiden". Så eftersom ingen verkar ta mig på allvar så ska personalen på habben berätta vad som händer i Williams ben när det är kallt och när han får kämpa för mycket. Det blir överspänstigt o han får ont! Och så ska dom sätta en köldgrad på han, när/hur han får vara ute osv. Det blir nog bra =)

Williams egna personal från hans avdelning tror jag dock förstår att han inte ska behöva ta i så mycket, så dom hjälper nog han när dom ser att det räcker =) Hans personal är toppen! Sen ska det informeras om hur det blir sen när han har gips och efter, för han ska fortsätta gå på dagis. 15 timmar i veckan men han ska ändå fortsätta gå, det finns ingen anledning att ha han hemma bara för att han har gips.

Nu vart det mycket babbel men jag skriver dels för att gå tillbaka sen o läsa.. nu ska vi bygga pussel eller något sådant =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0