Thelise

Publicerat: 2010-06-17 Kl: 22:56:35 | I kategori: Allmänt


Tänkte ge en liten uppdatering om Thelisehjärtat!

  • Hon har rullat från rygg till sida och vidare till mage FLERA gånger om dagen men jag tror att det är omedvetet?
  • Pratar hela tiden och skriker ut ljusa toner.
  • Hon är jätte stark i nacken när hon ligger på mage.
  • Hon sover fortfarande hela nätterna förutom ett matmål.
  • När hon äter och är mätt då släpper hon bröstet o tittar upp med en busig blick o småflinar så man inte kan hålla sig från skratt :)
  • Hon tar tag i saker men vet inte vad hon ska göra med dom.
  • Hon suger som en galning på fingrarna, ibland hittar hon tummen.


Jag vet kommer inte på så mycket mer just nu? Problem med flaskan har vi iaf.. Köpte ju tommee tippee flaskan i hopp om att den skulle funka bättre än dom andra men icke sa nicke! (har försökt att pröva när hon är hungrig också men då blir hon SÅ arg). Det hade varit bra om man kunde pumpa ut så jag och William kunde hitta på nånting ensam så D kunde mata henne men ingen flaska duger. Och inte nappen heller, hon gör PRECIS som William. Hon tuggar bara på den, hon förstår lixom inte hur man ska göra? Tycker det hade varit så bra om hon vill ha napp iom att hon är så gnällig, kanske nappen kunde trösta lite när jag måste göra saker med William. Han hamnar lixom i skym undan ibland o det börjar märkas på hans mooooooooonster beteende! Men har fått ett nummer till ett ställe som kan lära ut barnpsykologi o hur man hanterar bråken bättre. Alltså sätter stopp o kommer undan dom flesta bråk, det ska bli lärorikt!


Idag har vi varit på himla badet igen, William badar tills benen knappt orkar han men sen somnar han gött :) Imorron ska han på dagis så då ska jag o gummigos soooova hela förmiddan så ni behöver inte ringa o säga "MEN SOVER NI FORTFARANDE??" för vi tänker sova enda tills vi ska hämta William på dagis, skööönt skare bli! För hon sover, så länge jag ligger kvar i sängen :) Mammas tröttfia!

Nu blire sängen för min del :) Tisenfisen somnade tidigt idag, redan 22.00. Hon är väl också trött efter badet, det är ju rätt kvav luft där inne + att hon är förkyld.








Jag är såå trött på att saker inte kan stanna hos EN person. Folk verkar lida av en skvaller syndrom, dom mååste verkligen berätta det vidare. Även fast det bara handlar om en skit sak/ett sms/när jag gick på toan. Ja ni förstår?? Det är så tröttsamt att man inte kan lita på ens "bästa" kompisar.. BIG SUCK!

 

 



 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0