vänta?

Publicerat: 2010-06-14 Kl: 10:25:35 | I kategori: Allmänt


Jag har inte lust att handla sommarkläder, William har inte ens fått nya badbyxor för det känns som sommaren inte kommer att komma. Att vi hoppar direkt till hösten, suck! Det ska ju vara varmt nu, man ska ju kunna vara ute o bada hela dagarna men istället regnar det och är kallt. Man blir så deprimerad o trött av det här vädret!

Barnen sover fortfarande men William har haft en jobbig natt. Somnade sent, vaknade flera gånger o till slut fick han komma o sova med mig i sängen. Där låg han o babbla på så han väckte Thelise o då var cirkusen igång. Som tur var somnade hon om efter lite mat men William vet jag ej när han somnade. Jag somnade kring halv 5 iaf, han deckade nog strax efter. Men idag ska vi bada :D Det ska bli så kul! Undra om Tisen ska få bada fossingarna, eller ne det blir nog för kallt..? Ja det blir de! Vi får bli nördarna på kanten :)

Idag skulle Thelise egentligen vaccineras men eftersom hon är förkyld(IGEN!!det är inte lätt med en storebror som alltid är sjuk) och hade liiite feber igår så ringde jag o avbokade tiden. Nu ska jag packa o börja med frukosten sen väcka min lilla terrorist :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0