Fint väder!

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 20:52:46 | I kategori: Allmänt


Det har varit så fint väder hela dagen/kvällen, såå skönt. Måste ju berätta det för er som inte har varit ute idag...Emma;) Hade skinnjacka på mig!

William sitter på pottan och gör sina behov framför nicke, han ska alldeles strax sova.

Jag åkte ut på birsta förut o köpte presentkort till mamma samt strumpor, mössor o byxor till bebisen. Men jag tycker inte om rosa men ALLT är rosa, why??? Hur som haver, dom ringer från dagis o säger att William har spytt.. Jaha igen?? Hade vi inte magsjuka nyss tänkte jag. Men jag var på väg o hämta han så jag var bara någon minut ifrån. Möttes iaf av en galen unge, som ville ut o leka med dom andra barnen o var inte det minsta berörd??
Vi traskar hem o städar, sen kommer agge o jens. Vi åker till mamma där William fortsätter vara galen! Han har lekt för lite idag, det märks ganska snabbt.

Vi käkade mat och åt tårta, hon fyller ju år imorron men då ska vi ju på hockeyn. Gud hjälp mig och min rygg =)

Jag vill skriva så mycekt så det blir så rörigt men ni får ha förståelse för det idag ;) Jag har ju fått bristningsnoja, på riktigt! Jag vill sluta tänka på det innan jag blir galen men jag kan inte. Vad är det för fel egentligen med bristningar?? Det är väl inget fel, många som är gravid har dom?? Men jag kollar flera gånger om dagen, idiot som man är. Nu ska jag lägga av med det!

Tvn kom idag, först vart jag besviken över bilden men sen trixade jag lite o den vart grym :D Tur de annars hade ni fått tillbaka den imorron!!

Nu blir det rörigt. hejhej


Fönsterspanarn;)

Kommentarer
Postat av: -c-

Ja, han var nästan 4år då han blev blöjfri. Sedan hade han några kissnätter och ibland kom det i kalsongerna på dagiset, han glömde bort sig och de första dropparna kom i byxan.. Men det var nog bara som det brukar kunna bli efter att ha varit torr i några månader. Bakslag får man räkna med =)



MEN han måste fortfarande ha blöja då han bajsar på grund av stor rädsla för toan (och potta).



Detta får vi hjälp med på habiliteringen så jag hoppas att han ska kunna bajsa på toan innan detta år är slut. Vi har fått en ställning som han håller på att lära sig att sitta på.. Dessutom har han sedan ett år tillbaka fått ett pulver som ska lösa upp avföringen så han slipper problem med hård mage. Den hårda magen har framkallat rädsla för att bajsa. Så både bajsandet i sig OCH toaletten är hans "problem" =)

2010-03-10 @ 21:43:56
URL: http://-c-.bloggagratis.se
Postat av: -c-

Ja kissa i säng kan ju även vuxna göra, i sömnen ;)



O hade en tid då han kissade i sängen varje natt (detta efter att han varit torr/blöjfri i några månader). Han vaknade inte ens i sina kisspölar. Då blev jag orolig och trodde inte att det bara var ett bakslag utan något annat. På habiliteringen kunde de inte säga vad det berodde på, det kunde lika gärna vara ett bakslag. Fast jag vet ju att det kan ha med autismen att göra även om han nu är milt autistisk. Det gick turligt nog över efter en tid i alla fall. Som det är nu kliver han upp 1-3ggr om natten och kissar i toan =)



Måste vara jobbigt då man blir så gammal att man börjar skolan och har de där bajsproblemen. Hur många har förståelsen menar jag? Knappt vuxna har den förståelsen. Vi tex får bara hör att "men guuu kan han inte bajsa på toan ÄN?". Dem tar inte alls hänsyn till hans diagnos, kan bero på att många inte vill inse/förstå. Ja ja. Oavsett diagnos lr ej. Ett barn (kissar och) bajsar på toan då det känner sig redo för det. Var sak har sin tid ;)

2010-03-11 @ 00:13:18
URL: http://-c-.bloggagratis.se
Postat av: Tant Ulrika

Ny spännande tävling hos mig..



http://uj76.blogspot.com/2010/03/tant-lottar-ut-valfri-mossa.html



..med chans att vinna en valfri mössa från en finfin butik =)



Kram



Ps! Härlig magbild på dig =) Ds

2010-03-11 @ 07:14:11
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Carro - mamma till Noel

Aaah man blir ju tooookig.. Haha! Nu jädrans börjar det närma sig, spännande! vet ni om det är en tjej eller kille? : )

2010-03-11 @ 09:41:39
URL: http://intox.blogg.se/
Postat av: ewa

jo jag fick bristningar med tuva.. och jag skämms över mina.. jätte skumt men det är inge fint alls och mådde inge bra av dom alls. :( Svårt att förklara.. :P

2010-03-11 @ 14:46:25
URL: http://ewatuva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0