God kväll

Publicerat: 2010-03-31 Kl: 20:39:38 | I kategori: Allmänt


Känner mig konstigt nog hyffsat pigg fast jag bara sovit några timmar dom senaste två dygnen men jag lär decka tidigt ikväll =) Jag ska åka upp till bb imorron och visa en amning för att vara på den säkra sidan, har fått för mig nu att ohn inte får i sig mat. Men hon sover och bajsar så? Men hellre på den säkra sidan, kanske kan få hjälp med det onda oxå!

Nu ser William lite på barnprogram och han ska snart lägga sig och sova. Lilltjejen ligger i sin säng och sover men ska nog vakna snart och äta igen. Hittills går allting toppen bra med hon, förutom mina stackars bröst.

William ska åka med syrran och Jens till sthlm i helgen. Känner mig kluven i det dära, tänker på två sätt. Är det dumt att han åker iväg nu när syster har kommit? Samtidigt ska hon ju ingenstans och det är en chans för mig att vila upp mig riktigt efter första dagarna. Och han behöver uppmärksamhet nu när det kretsar så mycket runt lilltjejen och när han är med dom två får han 100% uppmärksamhet! Och innan dom får sin bebis är det viktigt att spendera tid med dom tänker jag? Plus att dom har flyttat till umeå så han ser ju dom inte lika ofta. Nej jag tror det blir roligt för han i sthlm =)


Mina älskade barn!


Kommentarer
Postat av: Erica ~Zackarias 090814~~Bf bebis 100718~

Vad bra :) Hoppas det löser sig och att amningen "flyter på" ;). Min krånglade bara och jag slutade efter en månad. Hoppas på att det går bättre nästa gång :)

2010-03-31 @ 20:43:46
URL: http://blendshes.blogg.se/
Postat av: Catharina

Hälsade genom Jocke, men skriver ändå här nu när jag hittade din blogg.



Grattis till lilltösa eran!

2010-04-01 @ 06:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0