Dagen idag

Publicerat: 2010-05-18 Kl: 19:39:52 | I kategori: Allmänt


Sjukhus besöket gick bra :) Givetvis vart hon piggelin när vi kom dit, febern gick ner o hon var inte ett dugg täppt i näsan. Men han kollade henne jätte noga o sa att det låter fint i lungorna så det är "bara" en vanlig förkylning. Barn har inga bihålor så dom samlar inte på sig snor och det är ju positivt :) Hon vägde idag 5200 g, stor tjejen mammas!

Hon fick köra pyjamas hela dagen eftersom hon har haft feber(det blir lite luftigare) o när hon ligger där under i "fickan" på vagnen blir det SÅÅÅ varmt. Det är det negativa med den vagnen, att det inte blåser in nån luft alls.. Så jag måste nog rota fram Williams vagn, köpa en ståbräda till han o köra med den tills hon kan sitta :) Tråkigt tycker hon att det är där under också. Därför blir hon så lycklig i känslolivet när Haylee kommer med sin vagn, för då får hon ligga med henne :)

Vi har varit ute hela dagen efter sjukhusbesöket, strosa runt i nacksta o lekt i lekparker o kolla på våra grabbar när dom spelade fotboll :) Hör o häpna, DOM VANN.

 Det är skönt med solen o värmen men det blir lite små tokigt med mattider o sovtider för Williams del. Nu när det är så här varmt så matar jag ju lillan lite varstans, bryr mig inte alls utan sätter mig på en bänk eller gräsmattan. Det är underbart att man inte behöver "hitta ett ställe" utan överallt går bra. För när barn är hungrig finns det inte mycket att göra, dom MÅSTE ju få mat när dom vill ha det :) 

NU ska William som är tröttast i stan äta middag. Visserligen har han ätit korv, banan, mandarin m.m idag under dagen så det har inte gått någon nöd på han. Men eftersom han slog upp sina vackra blå imorse 04.40 så är han ruggigt trött nu stackarn. Hittade han grinandes brevid sängen, han hade förmodligen gått i sömnen o vart nog rädd när han upptäckte att han stod brevid sängen. Gogubben :)

Nu ska jag tömma Tellans näsa på lite snor.

Ha en bra kväll!




Bästa kompisarna! Men William ville inte vara med på bild :)
(William & Jonte)


Kommentarer
Postat av: Katrin

Söta barn! :)

2010-05-18 @ 20:42:56
URL: http://qatie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fin blogg! :D

2010-05-18 @ 20:44:23
URL: http://ninass.blogg.se/
Postat av: lucke

Fin blogg du! :D

2010-05-18 @ 20:54:44
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Angelica

Vi har ju en liggvagn som står så om du vill kan du ju ta den så länge. Plus att vi har en jätte fin Sulky (?) som är brun svart som oxå bara stå.. Vi kan byta vagn syrran :D Herregud....... haha

2010-05-19 @ 08:45:46
URL: http://aggelica,blogg.se
Postat av: linda

Hej! Visst är det jobbigt när dom är täppta,,det har Daga vart också eller är,,feber har hon klarat sig från.

Hoppas dom kryar på sig våra små FOOORT!



Kram på er å ha det såå bra! Ni är såååå fina allihopa! //Linda.

2010-05-19 @ 11:35:57
URL: http://lindaruda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0