Pippi-prylar

Publicerat: 2010-05-17 Kl: 11:45:33 | I kategori: Allmänt


Nu har jag och William beställt ett pippitält och pippistolar samt bord. Thelise fick en box med klossar denna gång. Nästa gång jag beställer ska hon få en hello kitty spis och gåvagn :)



Nu ska vi snart mata lillan som förövrigt inte mår så bra. Hon har som sagt varit förkyld mer eller mindre i snart 4 veckor men nu har hon fått en sån hosta, en ruggig än. Med massa slem i halsen o näsan.. så i natt fick hon sova på min bröstkorg, jag sov väldigt dåligt o har nackspärr idag men sessan sov som en stock. Igår var hon vaken ca 2 timmar på dygnets hela 24 timmar. Men jag har pratat med sjukhuset o så länge hon inte har feber o äter/bajsar/kissar som hon ska så ska hon bara fortsätta vila :)  Mammas lillaprinsessa!

Det är så jobbigt när dom små blir förkyld men jag tror att mycket sitter i sen William var liten. Då var det inte prat om "en vanlig" förkylning med lite snortork, feber o vila sen var det över. Första halvåret efter vi blivit utskrivna från sjukhuset tror jag vi var inlagda på 44:an över 12 gånger pga att han hade svårt att andas. När man blir så orolig o barnet inte får luft, då är det som man kliver ur sin egen kropp o ställer sig på sidan för att klara av att fortsätta vara stark o inte bokstavligt tala gå sönder av oro. Det är svårt för någon som inte har ett barn med astma eller lungproblem att förstå mitt babbel, men ni som har sjuka barn förstår nog vart jag vill komma!

Nu ska vi gå upp till sidsjön och mata Williams kompis, svanen Pelle som han har "saknat såååå myckkkket".

Igår kom mamma hem från turkiet med fina kläder till barnen, kalsonger till danne och en skit frän tändare till mig :) Ska visa bilder sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0