bowling

Publicerat: 2010-11-21 Kl: 20:26:12 | I kategori: Allmänt





Idag har vi varit o bowlat med massa folk. Det var jätte längesen jag bowlade så det var riktigt roligt!=) William var jätte duktig han med! Alexandra vann över mig. Jag som var såå säker på att jag skulle vinna men så går det när man gapar efter mycket! ;D


Iförrgår började Thelise krypa på "heltid", säger man så? Det går ju fortare för henne att åla men nu väljer hon mest att krypa :) Duktiga flickan! Hon står mot allt, jag undrar när hon kommer börja gå. Är rätt säker på att det inte kommer dröja många månader till. Lilla bebis lugna ner dig nu o njut av bebis livet istället :) Just ja, vi var ju på bvc o givetvis glömde jag lappen och allt där, snurriga jag. OM jag minns rätt väger hon ca 8500 nånstans där o var 69 cm. Store tjej. Men det syns på henne att hon gått upp mer än växt på längden, hon har blivit riktigt tjock!


På tal om att skriva om vad barn gör? När man skriver om vad sina barn gör i bloggen, tycker ni då att man skryter? Givetvis "skryter" man ju för vad än barnen gör så blir man ju stolt. Om jag skriver om tex Thelise, läser ni det som om jag jämnför med andra då? Där tror jag mer att det sitter i säkerheten hos mamman till barnet, eller pappan(beror väl på vem som läser). För en blogg skriver man mestadels för sin egen o släktingarnas skull om ni förstår? Men sitta hemma o bli irriterad för att ens eget barn inte klarar av det man läser i någon annans mammas blogg är väl att överdriva en smula? Eller har jag fel kanske.. Men tydligen så är jag vääääldigt tävlingsinriktad o jämnför HELA tiden barn bara för att jag skriver hennes framsteg? Jag kan ju inte sluta skriva om henne bara för att vissa stör sig? Då måste ni sluta läsa istället! Alla barn är olika individer o jag kan inte hjälpa att Thelise är väldigt tidigt, samt att jag inte kunde hjälpa att William var seg :)

Nog om dää..


Hela veckan är busy busy.. Imorron ska jag, sandra o barnen -William som är på dagis åka till birsta. Jag måste köpa ny slang till däcket(ÄNTLIGEN, har inte haft tid innan!) och Sandra ska in på någon leksaksaffär. Tisdag är det som vanligt babysång. Onsdag = jobb. Torsdag ska jag dejta Anna, Line och Wille. Och fredag Lina o Basse :D Härlig vecka!


Kommentarer
Postat av: Emma (mamma till Ellen & Clara)

Hej! Kul att hitta din blogg. Håller med i det du skriver om att många jämför barns utveckling med sina egna. Alla barn utvecklas i olika takt och de behöver SIN tid att lära sig. Mina barn ligger 2 månader efter i utvecklingen då de är för tidigt födda men det ger mig ingen anledning att inte glädjas åt att andra barn är tidiga, men tyvärr är det ju inte så för alla. Varje ny liten sak barnen lär sig är en lycka, men det innebär ju även att barnen behöver mer uppsikt då de är överallt och ingenstans. ;) "Skryta" om sina barn tycker jag att måste få göra för de är ju ens ögonstenar men bara man "skryter" på rätt sätt. :)

2010-11-21 @ 22:53:53
URL: http://emmaselina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0