internet

Publicerat: 2010-11-10 Kl: 22:50:52 | I kategori: Allmänt








Har inte haft internet på några dagar, just därför har jag inte skrivit något. Men hur som, vi mår bra.. eller inte Thelise. Hon är JÄTTE förkyld, fan vilken fart de kan ta alltså. Hon var liiite snorig imorse när hon vaknade, och nu kan hon knappt få nå luft :/ lilla gumman, man känner sig så maktlös!! Men jag gör allt jag kan, höjer sängen, närdroppar, suger, koksalt, inhalera koksalt.. ja allt ni kan tänka er! Men varför blir hon inte mindre tät? Om man använt näsdroppar i flera dagar förstår jag om effekten inte är den samma men nu är det första dagen? Måste gå in på apoteket o köpa när spray imorgon, både en sån som löser snoret och en som tar ner svullnaden.

Visst blir barn ledsen när man suger ur snoret, men Thelise.. guuuud ni ska se hon. Det är VÄRRE än att ta sprutan tycker hon, hon blir helt hysterisk! Usch, men jag måste ju :/ William blev så van så han sa inte ett ord när man sög eller gav han droppar/spray. Jag hoppas hon märker att det inte är nå farligt, att det faktiskt hjälper. Man måste lixom lägga hon på golvet o benda fast hon under benen för att hon ska ligga still, svårt att förklara.
Hoppas hon blir frisk igen! Även fast hon är jätte sijuk är hon ändå go och glad :)


Idag jobbade jag tre timmar, det gick bra men var lite långtråkigt.. nästan inga folk. Men det är väl inte så konstigt med tanke på vädret och på tal om det!! Härom kvällen satt jag och pratade i telefon i köket. Det small i trappen, tillomed personen i telefonen hörde och frågade vad det var. Jag trodde helt ärligt att någon blivit skjuten, så högt lät det. Sen började låta massor i lägenheten ovanför, då tänkte jag bara "nu har han skjutit sin fru o forslar undan henne". Dagen efter ska vi gå till dagis.. vad är det som sprängts? JO ena däcket på vagnen :(( Suuuuuck! Tur i oturen var det bara slangen som gick sönder, behöver alltså bara köpa en ny sån. Meeen det har jag inte gjort än, det märks ingen skillnad att köra i snön men vill ju inte köra sönder däcket. Men tiden finns inte förren till veckan :/ äh, det löser sig!!


William har varit på giffarna med Pappa D och det tyckte han var jätte roligt :D Nu ska jag sätta mig och umgås med Marcus och Danne, god natt :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0