intriger

Publicerat: 2010-11-24 Kl: 22:13:36 | I kategori: Allmänt








Dom senaste veckorna har det varit SÅ mycket intriger. Även sånna man blir indragen i fast man inte vill. Det är två helt olika sistuationer men samtidigt väldigt olika.. Vem ska man tro? Vad ska man tro? Inte bry sig o bli överkörd? hmm.. Hur som helst hoppas jag att det mesta är löst nu, visst? Nu ska jag lägga det bakom mig för det tar sån energi även fast jag väljer att lägga energi på det så är det ändå att slösa.
Falska vänner ut! Riktiga vänner in!



Och igår var en till sån där stressa-ihjäl-mig-idag fast det var mer mitt eget fel. Jag åkte ner med Amanda efter jag lämnat William på dagis, behövde en ny jacka o nya vinterskor(stövlar). Vi gick runt o sökte på nästan alla affärer men jackorna är ju slut? Jag är sent ute, som vanligt! Skorna jag hittade såg jag för lääängesen, trodde aldrig att dom skulle finnas kvar. Dock ej i min storlek så jag får vänta tills imorron eller fredag så åker jag ner o köper dom :)

Jackan jag köpte har jag suktat efter sååå länge men aldrig velat lägga pengarna på den. Nu har jag sparat, en bra tag faktiskt så nu kunde jag äntligen köpa den. Och jag inbillar mig att jag är värd den! Det sved givetvis i plånboken, för den gick trots allt på ca 4000kr "/ MEN det är bättre att köpa en man kan tänka sig använda i några år, istället för att köpa en ny för 1000-2000kr varje vinter, eller hur?=) 
 Denna vart de,





Imorron är det bad på habben som vanligt. Sen ska Teo komma och han ska sova över :) Roligt för William! Dom går verkligen ihop SÅ bra! Inge bråk utan dom är sams hela tiden och det är skönt för mig, minst sagt.

På fredag måste vi ta oss till kykis! Har varit på väg flera gånger men det är alltid något som kommer imellan :/ Men det är julpyssel så det blir jätte kul! Hoppas Lina o basse vill hänga med annars åker vi till dom efter!


Nu ska jag spela igen ;) hahah nee ingen nörd! Oj måste ringa packan först.


God natt

Kommentarer
Postat av: Sigrid

Likadan som jag har, fast jag köpte min förra vintern :)

2010-11-25 @ 15:45:36
URL: http://smb.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0