15 september

Publicerat: 2010-09-15 Kl: 21:15:25 | I kategori: Allmänt




God kväll! :)


Idag har vi varit och shoppat på ica maxi, hittade ett par skit fiiiina skor.. på ica maxi lixom, av alla ställen! 299:- som hittat!
Sen småhandlade jag bara mat och sånt ni vet. Hem och fixade lite tvätt för att sedan hämta William från dagis.


 Han hade varit ledsen idag igen på dagis. Det känns inget bra alls att han är ledsen nästan varje dag han är där. Det beror nog på att han har bytt avdelning så han inte känner någon trygghet, varken i barnen eller personalen. Jag vet inte hur vi ska kunna göra det här bättre men vi ska ge det en vecka till. Han har ju möjligheten att gå in till personalen på sin gamla avdelning om han blir jätte ledsen men han har inte behövt det än. Det går SÅ mycket barn där så det är inte så konstigt att han inte hinner knyta någon kontakt riktigt. Dom är endast 3 fröknar.. Hoppas det löser sig!

Jag ser dubbelt så jag ska hoppa i säng nu =) Thelise sover sen 19.30 efter 220 ml välling och William gick nyss och la sig men somnade på stört.

Imorgon har jag möte klockan 11 med Helena, hon som har hand om omvårdnadsprogramet. Spännande :D Jävligt dåligt är det däremot att inte nån på JB har ringt upp mig än fast jag har lämnat 2 meddelanden.. suckii

God natt!

Kommentarer
Postat av: rebecka

jb suger!

2010-09-17 @ 00:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0