Jag är lite negativ idag känner jag ;). Om...

Publicerat: 2010-09-16 Kl: 08:38:12 | I kategori: Allmänt


Jag är lite negativ idag känner jag ;). Om jag häver ur mig allt här kanske det känns bättre, eller vad tror ni? Hur som helst, jag är så trött på folk som använder bloggen som en fasad. Allt är SÅ BRA och puttinuttigt fast bakom allt det där så VET man att det inte alls är som vissa får det att låta som. Och ofta när dom skriver om deras barn, "Åh hon sover SÅ BRA och hon äter bäst i världen och jag tror aaaaaldrig nånsin att min ett årsbebis har gråtit". Förstår ni vart jag vill komma? "Han somnar alltid klockan åtta utan protest,man SKA göra si och man SKA göra så". DU blir ingen bättre mamma för att du gör det man "SKA", det finns egentligen inga måste när det gäller barn. Hur ofta läser man, "min sambon är en idiot och ungen vill jag sälja, ta pengarna och dra utomlands". Nej det hör man aldrig. Nog om det, jag tror ni förstår vart jag vill komma. Ni är lättare än ni tror att genomskåda er. Önska mig lycka till på mötet nu :). Ha en trevlig dag!


Kommentarer
Postat av: Petra

såå sant :)

2010-09-16 @ 09:22:38
URL: http://petratyra.blogg.se/
Postat av: lina

I feel you sister! Igår hade jag kunnat skänkt bort tobbe mot avhämtning.. Nä jag hade nog fan skjutsat bort honom t.o.m.. Och inatt sov bastian värre än på väldigt länge. Det känns bättre att läsa verkliga bloggar med verkliga problem som man känner igen sej i ist för bloggar som man blir stressad och lite bitter av :-)

2010-09-16 @ 10:12:36
URL: http://linajohannalof.blogg.se/
Postat av: madde

fasst varför skulle det inte kunna vara så? ella har alltid somnat utan problem,äter som en häst :) jag har en underbar sambo,underbart hem och familj å vänner..:)

men visst fan vill man slita av sig håret ibland... dock är det inget intressant att läsa i bloggar... för det fattar man att alla föräldrar har lust att göra ibland ändå ;)

och jag skulle heller aldrig skriva i min blogg att tex min sambo är en idot..lite privatliv vill man ju ha ochså ;)

2010-09-16 @ 18:50:23
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Anonym

så rätt!!!

2010-09-17 @ 15:17:18
Postat av: Anonym

så rätt!!!

2010-09-17 @ 15:17:44
Postat av: Liv

när jag läser din blogg så skriver inte du heller så mycket om såna saker.

om du vill att folk ska skriva så kan väl du börja? det är en ganska bra start. för det står också i din blogg som en perfekt fasad, inte allt men väldigt mycket.



ha de bra.

2010-09-17 @ 23:55:21
Postat av: evelina

Haha tycker du det? Låter det som jag har ett perfekt liv? Vad bra för det är precis vad jag tycker om mitt liv ;)

2010-09-18 @ 08:46:37
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Liv

perfekt att du har ett perfekt liv men gnäll inte att alla ska försöka vara perfekt för det finns barn som sover bra, äter bra och man har inte alls något problem förutom när han/hon är sjuk möjligtvis. och det är klart att alla bli less och irreterad men om du vill att folk skriver om när dom har bråkat med sin pojkvän eller när barnen är omöjliga kan ju du börja skriva de så kanske andra också börjar skriva.

2010-09-18 @ 15:17:07
Postat av: evelina

Absolut, det är klart du har rätt men trampade jag på din ömma tå? Våga visa vem du är ist men en adress?? och jag vet inte men jag bråkar just för tillfället inte så mycketoch jag vet för mina barn gör de. Men nu vet du ju inte vad jag syftar på heller utan det är min blogg och mina hemligheter ;)sen vill jag inte att folk ska berätta när dom bråkar men det är roligare och läsa riktiga vardagliga bloggar där allt inte är en dans på rosor.men du har fel,antingen har du inte läst noga eller så går du tråkigt för jag skriver många gånger när barnen är möjliga

2010-09-18 @ 18:14:58
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: L

jag håller med dig till hundratio procent, bra skrivit må jag säga :))

2010-09-18 @ 22:08:38
URL: http://lillrauta.blogg.se/
Postat av: Melmcentall

buy levitra online - buy levitra online , http://buylevitradirectlyonline.com/#efsmg levitra online without prescription

2013-03-14 @ 13:16:55
URL: http://buylevitradirectlyonline.com/#ajoik

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0