Val val val

Publicerat: 2010-09-19 Kl: 22:26:42 | I kategori: Allmänt




Har tidigare inte brytt mig speciellt mycket om valet då jag varit säker på hur jag ska rösta.. Men just nu är jag väldigt nervös. Jag vill inte leva med Alliansen 4 år till.. Det kommer bli ett klassamhälle utan dess like. Det kommer kosta skjortan att gå till läkaren, precis som med tandläkare. Unga och gamla kommer inte ha råd att gå. Alla bidrag sänks för att "peppa" till att skaffa jobb, men vart ska dom odla dessa jobb undrar jag? En fördel är väl då att dom ska locka företag att anställa unga genom att ta bort avgiften för dom under 26 år. Men ni som sitter med jobb o rätt feta pengar.. den dagen ni blir arbetslös o a-kassan är sänkt till noll, kommer ni ångra er då?

Jag vet inte alls, är inte JÄTTE insatt men väldigt nervös.. Reinfelt.. åååh.. Jag befarar att det blir blå vinst, SUCK.

Men som sagt, allt blir vad man gör det till :)



Idag vi varit ute hela dagen och promenerat, ätit glass, röstat mm. Jätte mysigt väder!

Nu ska jag spela legobatman :) God natt

Kommentarer
Postat av: lina

Sen vill man inte ens tänka på hur du skulle bli om man råkar bli långtidsjukskriven, kanske pga stressen från samhälletskraven att leva i en hög standard. Hjälp säger jag bara. Nu måste vi bli rika för att ha sitt på det torra.

2010-09-19 @ 23:12:26
URL: http://linajohannalof.blogg.se/
Postat av: Catrine

Ja du.....de jobben blir lärlingsplatser med ersättning som ingen kan leva på. Du kan börja jobba politiskt, Evelina. Politiker eller polis, nu har du två framtidsjobb! Kram

2010-09-19 @ 23:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0