Thelise

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 22:19:48 | I kategori: Allmänt


Nu blir det många inlägg på rad här men det är ju så mycket jag vill berätta. Som situationen ser ut just nu kan jag inte berätta allt jag vill dela med mig av men tids nog märker ni! Im soooo happpppyyy!!! :D:D Och jag ser bara ljust på framtiden. Framtiden med min fina fina man och alla barn! Det är så mycket vi vill göra och så mycket vi SKA göra som jag ser framemot! Livet leker verkligen!

Men Thelise utvecklas i stormsteg! Hon har lärt sig så många nya ord och härmar allt man säger och är ibland riktigt tydlig i uttalet :) Det är så jäkla skoj o vara med om deras utveckling! Hon är en bestämd liten dam som vet vad hon vill och ALLT är hennes, "min min min" haha :)

Jag känner inte att det är någon mening och radda upp en lista med ord hon kan säga för det är så många men det är alltid roligt att tala om vad hon lärt sig!:) Hon kommer bli en mycket bestämd och målmedveten dam som sin mamma medans W är lite "känsligare" och går försiktigare fram. Han är en mycket speciell och underbar grabb! Herregud, en riktig kämpe!!! Allting han måste gå igenom men han klagar aldrig. Han är glad o öppen för nästsan allt faktiskt.:) På torsdag får han gipset som han ska ha i ca fyra veckor och han ser framemot det. Det känns så bra att han trivs på habben, han verkligen älskar att vara där!:)

Nu ska jag inte babbla mer för ögonen går i kors. Skolan imorn! Vi kommer ha ett jäkla tempo så nu är det super viktigt att INTE hamna efter! Minst två uppgifter i veckan, herregud men ja det är bara att kämpa!:)

God natt fina läsare

Kommentarer
Postat av: Julia

Hej! Måste bara säga att jag älskar att läsa din blogg!

Jag väntar mitt första barn nu, och har fått massvis med bra tips och lärt mig en del igenom din blogg! ännu bättre är att du uppdaterar ofta =)

Roligt att läsa att det går bra för dig och din familj.

Kram

2011-08-23 @ 23:29:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0