vart står du

Publicerat: 2011-08-23 Kl: 21:49:34 | I kategori: Allmänt


Jag har funderat länge nu på dessa "elaka" kommentarer. Hur orkar man? Om man mår bra i sig själv, har ett bra/lyckligt liv som man är nöjd med skulle man ALDRIG sitta och skriva sånna fjantiga kommentarer i andras blogg. Vad är vitsen att läsa en persons blogg som man inte gillar? Det förstår jag inte heller. Jag beundrar verkligen folk som kan stå för sin åsikt, som kan säga vad dom tycker och tänker UTAN att vara anonym för alla vet redan att anonyma kommentarer = bull shit!

Om jag läser en blogg och vill säga min åsikt skriver jag alltid mitt namn, blogg adress och mail. Jag tycker inte att man har rätt att lägga anonyma kommentarer. Varför tar dom inte bort den funktionen? :S En blogg är öppen för ALLAS åsikter men det måste ju finnas en gräns, eller hur?

Men det här har jag skrivit om flera gånger känns det som men jag förstår inte.. men alla är vi olika. Vill "ni" gå in här o få negativa känslor så är det ju upp till "er". Jag ser absolut ingen logik i det hela för VAD som än skrivs så bryr jag mig inte. Jag vet vem jag är, vad jag går för och vad jag gör. Varför ens tro att man tar åt sig? Jag är bara så förbluffad över hur människor håller på gente mot varandra. Jag blir nästan mörkrädd. Det sticker så illa i vissas ögon när dom ser andra lycklig. Varför kan man inte glädjas åt människors framgång? Om jag läser en blogg och ser att det går bra för den personen eller att den är glad eller vad som så blir jag själv glad. Är inte det den normala reaktionen?!
Det är inte bara jag som får den här sortens kommentarer, det är dom flesta bloggarna och jag tycker att det är tråkigt. Så här var det INTE från början.. långt ifrån!

Och sen förstår jag inte att vissa personer pratar om saker som inte vet något om? Dom bryr sig mycket mer än vad personerna i fråga gör, hur kan det komma sig? Är det inte avundsjuka så är det, ja VADÅ? Är dom bara bitter? Är dom så less över sitt eget liv så ska kasta skit på andra för att må liiite liiiite bättre? Isf, varsågod! Kan jag göra dig gladare så gärna för mig! :) Så länge mina nära och kära vet vad som händer och fötter så spelar det ingen roll vad andra tror/tycker/tänker. Ni ödslar bara eran energi och tar en risk att bli polisanmäld, är det värt det? :O Istället för att vara vuxen och ta upp telefonen, ringa mig och tala om vad jag gör för "fel" som vissa inte står ut med! Men det kommer tyvärr aldrig att hända men ÅTERIGEN, jag SKA inte svara på anonyma elaka/taskiga kommentarer, dom går fet bort hädanefter.


Så nu fick jag spy lite galla över olyckliga patetiska personer!

Kommentarer
Postat av: Sandra

9 av 10 ggr tror jag att det grundar sig i avundsjuka. Tyvärr.

Men det låter som att det rinner av dig som vatten, och bra de att du inte tar åt dig av dessa svartsjuka(fega) människor.

Du får går ta det som en komplimang, dom måste vara så fruktansvärt avis på din lycka och framgång!

Hoppas NI läser det här också, att jag tycker synd om er!



Jag tycker du har en jättefin blogg Evelina:)

2011-08-23 @ 22:28:48
URL: http://sandranordlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0