he's mine

Publicerat: 2011-02-16 Kl: 22:36:15 | I kategori: Allmänt





God kväll alla vänner och bekanta och resten!
Idag skulle vi bara slappa vare tänkt, men det vart att jag storstäda efter min och Thelise lur som vi tog efter vi lämnat William på dagis! :) Så det var riktigt rent o fint när prinsen kom hem.

Tänkte på en sak imorse när vi gick till dagis.. så fort William öppnar sin mun o pratar blir jag alldeles kär i han. Han är SÅ SMART fast han är så liten, det är nog därför alla kallar han "lillgammal" :p Men han är så klok, ni ska höra han, han vet saker han INTE ska veta än men det är underbart att lyssna på han!

Thelise hon utvecklas o frodas, hon står längre o längre stunder men den senaste 2 veckorna har hon varit sjuk så hon har bara krypit runt o gnällt typ.. Nu tror jag att hon är på bättringsvägen för hon har varit liiiite gladare idag! :) Samt dom två veckorna innan när pappa bara burit henne, sjukt vad bortskämd hon blivit. Tror att jag ska bära hon hela tiden, mata hon i knä.. no way, inte mamma inte. ;)


Igår gjorde jag och William suddigummi som jag ska ta ha på skolan, haha skit söta! :) Meningen var att vi skulle in på bokia o köpa men på lekplaneten såg jag sånna "kit" som man kan göra egna smycken, studsbollar, tvålar o massa sånt. Så jag köpte suddigummi kittet och tvål kittet, så ikväll gjorde vi tvålar. En till William, en katt. En stjärna till mig och ett hjärta till pappa. :) Jätte fint vart det! Ska köpa mer nästa gång jag är på stan för sånt där är ju jätte roligt! :D

Snart åker vi till sthlm o går på begravning, sover över på hotel o det ska bli skoj :D Det var såååå längesen jag sov på hotel, värsta lyxet ju! :)


Nu ska jag tvingas se på denna fotbolls match sen ska jag se solsidan som jag aldrig såg häromdagen. God natt



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0