den där natten

Publicerat: 2011-03-17 Kl: 10:58:53 | I kategori: Allmänt


ja vart var vi nu då? Ja en helvetes natt!

Dagen hade varit bra och barnen gick o la sig som vanligt och jag var sååå trött så jag höll på att göra mig ordning för sängen. Så hör jag hur William ligger o gnäller. Gå in till han o pratar med han, han har ont i halsen. Han gnäller tills han väcker Thelise, in o söva henne. Hämta in William till min säng men där fortsätter han gnälla så T vaknar. Söver henne o bär in William till vardagsrummet o han fortsätter gnälla o han blir arg för att jag inte kan hjälpa han. Väcker T, in o söva henne sen går tillbaka till William. Försöker få han att sova men han gnäller o gnäller o gnääääller. Söver Thelise IGEN o lägger mig brevid William. Jag masserar, kliar o sjunger, läser böcker o detta under tiden jag är så trött så vid ett tillfälle somnade jag(för första gången i mitt liv utan T i famnen dvs) sittandes med boken i handen. Lägger mig brevid W som fortsätter gnälla. Precis när vi slumrat till vaknar T, in till henne o söva. Tillbaka till William som vaknat av att jag har gått o så här fortsatte det till 05:03 sist jag kolla på klockan. Sen 06:30 ringde klockan, HAPPY DAY! Jag längar SÅ tills Thelise sover hela nätterna!

Ringde vårdcentralen för Williams hals men när vi väl kommer dit har inte William ont. Och har man haft så ont så man inte kan sova då ska det fan vara nånting fel. Men inte, inte ett tecken på sjukdom. En less mamma? MYCKET! Fick cocillana, inte för att han hade hosta utan för att jag skulle få sova nästa natt, hahah underbar läkare! Hämtade iofs inte ut det för William sov bra men nu har jag ju ifall det behövs när hostan kommer.:)



Igår var det mys-spel-grogg-kväll hos Marcus. Jag och grabbarna! Konstigt nog trivs jag bäst ensam bland mina grabbar!:) Vi spelade finans men plockade ihop ganska snabbt när alla börja bli runt om fötterna och trött i skallen, hahah. Vi spelade kort när Marcus fick den briljanta iden att laga mat o vi hade i ALLT, verkligen ALLT! Hahah men gott vart de.:) Käkade o sen åkte vi taxi hem o sov, eller sov vi kom i säng vid 2. Halv sex(!!!!!) slå givetvis Thelise upp ögonen men jag får ju skylla mig själv. Men ska det vara för mycket begärt att man ska få umgås med sina vänner? Tydligen! Men det var jävligt trevligt och mysigt!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0