:(

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 12:58:43 | I kategori: Allmänt


Saker händer fast du inte ser och du kan inte göra nånting åt det, så har det alltid varit och så kommer det alltid att vara. Du kan bara stå brevid och titta på.. eller inse.






Nu var det längesen jag uppdaterade riktigt. Vad har hänt? Massor men det blir väldigt svårt att sammanfatta allt. Vi var på dragons final match. Jag, M och William.:) Det var riktigt roligt att se dom vinna men jag var inte alls på topp, lite bakis och trött var jag men William hade riktigt roligt :D

Praktiken går bra, jag trivs bättre nu än för en vecka sen men det är tungt att få ihop tiden och vad vore det om man fick lite fritid och inte var så kontrollerad?:) Det skulle vara toppen men tids nog kommer det också.



Idag är det även helt underbart väder men jag har ingen ork alls att göra nånting men det har ju sina anledningar. Är det meningen att man ska göra ALLT själv och inte få nånting tillbaka? Men så är det att vara ensamstående och inte ha "delat ansvar". Tror faktiskt att det är så med 80% av alla pappor? Men nu tror jag att det är dags att ta tag i det här och inte hålla någon bakom ryggen. Jag har ingenting att förlora för det är ingenting jag vill ha men jag ska ha rättvisa! Man märker att många mammor får hålla papporna bakom ryggen och tala om hur duuuuktig dom är men egentligen är dom skit, bryr sig inte alls och gör ingenting men varför ska man försvara dom?:S Dom ska väl ta sitt ansvar och folks åsikter dom med? Eller är jag ute och cycklar?:)  

Äsch, jag har mina två vackra, begåvade, underbara barn och det kommer jag så långt på. Jag står på egna ben och tar hand om mig själv + barnen. :) Men ibland måste man få spy lite.




Annars så skulle jag hämtat min mobil idag men som rubriken lyder blir det inte av och jag är skit irriterad och besviken. Jag har saknat min mobil!!:( Men tids nog kan jag hämta den. :)

Nu ska jag städa, sen duscha, hämta älskade barnen och hitta på något skoj innan middagen! :)



Nu vart det bara babbel och snurrigt men det blir så när man inte uppdaterat på länge. :p


VACKRASTE DU


Kommentarer
Postat av: lovisa

Sv. jaah okej:D

2011-05-09 @ 14:22:12
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

Vad fin blogg =) Kram

2011-05-09 @ 15:54:06
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: Catrine

Se till att prioritera bort sånt du inte behöver göra under veckorna så du orkar med praktik och barn. Det handlar bara om prioritering. Planera mat för hela veckan, så slipper det ta energi, inte hålla på att springa i tvättstugan som en dåre osv. Hitta nån egen tid, det kan ju vara på bussen när du kan slappna av en stund osv. Lycka till! Kram

2011-05-09 @ 21:58:50
Postat av: evelina

Catrine; Tack för omtanken men det är precis det jag gör. :) "onödiga" saker kan vara nödvändiga för barnen och att tvätta/städa/diska är tyvärr ett måste men jag tvättar var tredje/varannan vecka ungefär så det är ingen stress:) Med egen tid menar jag att jag skulle vilja vara ifred ett par timmar utan barn, utan jobb, utan ansvar. Kanske bara vara med någon kompis eller ligga och vila. Men det kommer, barnen blir äldre tids nog;) Kram

2011-05-09 @ 22:23:08
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0