god kväll

Publicerat: 2011-05-24 Kl: 20:34:53 | I kategori: Allmänt


Idag har det varit jobb 7:00-16:00, med andra ord har jag varit vaken sen 05:00.. väldigt tidigt men konstigt nog är jag inte så trött som jag trodde att jag skulle vara nu? Men det är bra för jag får snart mys-besök, slipper sova ensam inatt! Perfekt avslutning på en bra dag!:D Ska bara lägga mig i ett bad först och främst.. o kanske plocka undan lite, eller vad tror ni?

Första dagen på inskolningen på solhaga och det gick kanon! Dessvärre kan det bli långtråkigt med äldreboende men man får hitta på nånting hela tiden!:) Är glad att jag har jobb över sommaren och förmodligen till hösten också!:D

Mamma hämtade barnen på dagis för att dom inte skulle behöva gå så länge iom att jag lämnade dom 6:15. Åkte hem till mamma och hämtade Thelise. William var även där men han ville följa med syster och Jens hem tills imorn. Så faderskapet hämtar han i hodden imorn o sen damen på dagis för jag jobbar 12-21. Ska bli kul o se hur kvällen går till där borta! Men jag känner vilken skillnad där är mot för Lingården och jag saknar det stället mycket mer än jag trodde att jag skulle göra. :( Hoppas på lite extra jobb där med i sommar. ;)

Efter jag hämtat tösen hos mamma gick vi hem till Sandras mamma och umgicks samt åt gooood middag, mycket uppskattat!:) Sist men inte minst en sväng på ica sen hem och la en mycket myyycket trött liten tjej!


Kommentarer
Postat av: amanda

Hihi Ewe det heter Lindgården ;-)

2011-05-25 @ 00:14:47
URL: http://amandabergklint.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Oj såg nu att jag stave fel

2011-05-25 @ 09:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0