plugg

Publicerat: 2011-05-19 Kl: 12:12:51 | I kategori: Allmänt


ja det är väl det enda jag gör känns det som nu men idag tycker jag att det är riktigt roligt faktiskt!:) Nu har jag gjort klar uppgiften om kost för äldre, depression x1 och nu ska jag sätta mig o jobba med läkemedel för depression. Sen ska jag kasta på mig lite kläder för att åka ner på stan om möta danne, ska fixa en sak på banken som inte vart av igår för jag fick besök mitt i allt, myyys:) Men idag ska det ordnas! Sen måste jag nog springa förbi kultan(kulturmagasinet) och skriva ut ett par papper jag behöver.

Tvätt ligger det i hela vardagsrummet, jag började att rensa garderoberna igår men började sedan med annat så det är kläder öööverallt o herregud vad mycket kläder vi tre har som vi inte använder. Just därför ska det rensas så iaf barnen hinner använda lite av det som är oanvänt o nytt.:) 

Jag har ett par uppgifter kvar sen är jag klar men jag känner mig jäkligt stressad för det måste vara klart nu i dagarna. :( Och när det blir för mycket blir jag handlingsförlamad och orkar inte ta tag i nånting.. men idag är jag jätte taggad o plugga men då ska ju andra saker också göras o då blir det oftast förstört.. Ne nu är det dags att rycka upp sig o ta tag i det här!!

Igår var William så snäll o hjälpsam, han hjälpte mig med överdraget på sofffydynan(ska tvätta ett i taget så jag inte blir sinnessjuk, var nära bristningsgränsen igår) och noppa soffan, laga mat och bädda rent sängarna. Vad ska man med en händig karl då man har William? haha det behövs inte!:)

Nu ska jag klä på min nakna kropp sen röra mig ner på stan. Ha en fin dag i det fina vädert!! Kommer en bildbomb sen!:)



Älskade du vad jag saknar dig!! ♥

Kommentarer
Postat av: sanna

aa eller vette tusen vad det är med mig :P men nu är jag lite bättre, tack kära du :) ååh vad härligt att höra. precis som det ska vara :)

2011-05-19 @ 12:55:38
URL: http://saannanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0