back to basic!

Publicerat: 2011-05-16 Kl: 11:18:15 | I kategori: Allmänt


Det vart en sen kväll ikväll för barnen var lite upp i varv/övertrötta.. Thelise har bara vilat en timma idag sen somnade hon inte förren 23-00 igår så det var inte så konstigt att hon var trött.. (dont ask me why).
Barnen sov hos papilapi i ljusta, det hade tydligen gått bra o det känns skönt. Sen har William sin version av sin "upplevelse", han har bara sovit hos mommen o syrran annars men det blir alltid bättre med tiden. :) Jag saknade dom absolut men samtidigt vart det tok värt det för jag har haft det hur bra som helst det "lediga" dygnet och kunna bara vara o slappna av. För det var första gången jag kunde "göra som jag vill" utan barnen, förut har det alltid varit något att göra då dom skulle sovit borta. Ja, haha ni förstår? Snurrigt men jag hoppas dom ska trivas bättre!


Det är en sak jag funderat på ett tag o igår börja jag verkligen fundera. Får vilken människa kliva in o lägga sig i andras liv? Att man "lägger sig i" med råd eller en hjälpande hand tycker jag är helt OK men att läxa upp o tala om hur en annan person ska bete sig, är inte det lite fel? Okej om DU själv är felfri o är självaste Jesus kanske men hahah, det är ingen risk! När DU lever ett prickfritt liv, tala då om för mig hur jag ska leva. Tills dess, knip igen! Så vad är det som gör att människor inkräktar på andras liv? Men genom att tiga gör jag min del av det hela men tillslut så genomskådas även det. 

Jag tycker man ska säga ifrån o tala om vad man tycker är okej och inte. Men nee, det här köper jag inte. Ungefär samma sak när folk TROR sig veta bättre än dig själv om vad som händer o fötter, det är också irriterande. Ni behöver inte tala om någonting för mig för så vitt jag vet frågade jag inte? Ser jag intresserad ut? icke.

Det kommer många anonyma kommentarer som jag tar bort(dom publiceras automatiskt, jag behöver ej godkänna), så några av er har säkert sett frågorna. Det är rätt många som kommer från samma ip men det är tre olika IPnummer, men mitt svar är = Jag bryr mig inte, jag lämnade de för 1 år sen, jag har ingenting att kommentera ang just det utan nu är barnen i fokus(kan tyvärr bara prata för mig) o resten är skit samma!:)
Så nu kan ni skuta ställa era frågor flera ggr om dagen. Och varför skriva om andra så öppet med namn o hela köret? big no no! En del är så oförskämt nyfiken o har mage att fråga dom mest dumma frågorna men jag ser att andra får ungefär samma frågor men det är nog så när man har en blogg. Men lev ditt egna liv istället, jag har inget behov av att leva någon annas, jag har inte bett om att bli inblandad men många gånger blir man indragen ändå. Så blir det ofta när avundsjuka samt svartsjuka är i bilden. Att hitta på lögner och sprida skit snack gör inte det lättare för dig, snarare tvärtom, tänk på de!:)

Här skriver jag om mig o mina barn, vårat liv. Resten kan ta sig i pruppen!

Klart man blir irriterad, det tar en massa energi att andra ska lägga sig i o röra runt. Speciellt människor som inte har en jävla aning om vad som händer o vad som sägs egentligen. Men det är ju upp till er om ni vill vara naiva.

Usch vilket bajs inlägg det blev men förhoppningsvis är det väl någon som tar åt sig o kliver tillbaka o reder sitt egna liv.

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom Smitta o Smittspridnings kapitlet igen. Tillbaka till skolan imorn, prov första dagen jippi!:) Men det ska bli så skönt att få andrum, bara sköta allting själv o slippa pussla o hålla på. Det ser jag framemot! Sen den 22 juni tror jag det var? Börjar sommarjobbet! Är lite nervös för nu kommer jag icke som elev utan som en anställd, spännande!:D Men jag fick så bar betyg av min handledare så det ska nog gå kanon!



Imorn vet jag inte vad som är på tapeten. Jag går i skolan 8.30-16.30 och jag tror William ska bada på habben 15.15-16.00? Jag är inte riktigt säker så jag hoppas personen som öppnade brevet har koll på det, annars får jag ringa o fråga. :)

William tog bort gipset i fredags o det går bra. Benet är lite blekt och smalt men det går ju tillbaka ganska fort. Han ska egentligen vara tejpad nu men han hade fått utslag o huden var så konstig så vi får vänta ett par dagar.:) Upptäckte även att han har varit så torr under foten så han spruckigt.. (det är ett ord jag INTE kan stava till).

Iom att han har eksem på fötterna så var det kanske inte det ultimata att kväva foten men jag hoppas att det går till sig. Ska ringa VC o se om dom har någon bra kräm.

Babbeeel baaaabbel som vanligt när man inte uppdaterat på länge och detta inlägg började jag med igår kväll sen somnade jag i skolboken, haha.

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Linda

Vackra fiiina DU!! jag tycker du är sååå stark och duktig som orkar med allt!

Vad barnen blivit stora! Tehlisen växer så det knakar lika så Daga :-) Tiden går så fort och snart får hon ett syskon :-)

Kraam och ha en super fin dag! // Linda med barnen.

2011-05-16 @ 12:40:53
URL: http://lindaruda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0