Vad är sömn?

Publicerat: 2011-11-15 Kl: 19:39:25 | I kategori: Allmänt


Kostar det pengar? Är det något man äter? Nähäää, det är vad man gör på natten? Ok! Bäst jag förklarar det för Thelise så hon sover inatt!! Tyvärr befarar jag att det blir en till sömnlös natt.

Känner ni ironin...


Jag brukar inte bli det men denna gång är jag bitter. Bitter och irriterad. Irriterad på alla dom kallar sig "föräldrar" men inte tar sitt ansvar. Den ena föräldern ska bära hela lasset medan den andra glassar runt och leker "ungdom" igen, att ha barnen någon gång ibland går för sig och då ska man gärna visa upp dem som troféer.

Jag kan ligga och irritera mig på att D den idioten, rent ut sagt. Flyttat till Sthlm, vem FAN gör så?! Lagt hela lasset på mig bara sådär. I vanliga fall klagar jag INTE, snarare tvärtom. Men NU när jag skulle behöva SOVA och bli avlastad, DÅ blir jag bitter!

Okej, han bor i Sthlm pga många olika anledningar och jag har inte haft något emot det så jag ska inte spy allt för mycket. Det är svårt att kräva hjälp från ena dagen till den andra, det behövs planering. Men jag kan däremot ha en åsikt om hur saker o ting sköts.

Sen finns det dem som bor betydligt mycket närmare men inte är kapabel till att ta hand om sina barn. Ni får gärna rätta mig om jag har fel eller förklara för mig. Har man inte suttit i den "situationen" är det oroligt svårt att få ihop det. Hur kan man INTE vara kapabel till att ta ansvar/ha hand om sina barn som man själv fött? Jag önskar att jag kunde få svar, hur dem kan leva med sig själva. Skiter i barnen men lever på precis som inget hänt? Utåt sett ser det ut som allt är som vanligt och just DET kan störa mig. Varför ska någon annan få cred för det jobb jag gör? Aldrig!

Medan det finns dem som mer än gärna tar hand om några "extra" barn.

Ja lite tankar och funderingar som jag kände för att skriva av mig.

Nog för att jag älskar mina barn över allt annat och skulle aldrig någonsin byta dem mot alla pengar i världen eller sätta mig i en situation där jag inte kan ta hand om dem men just nu skulle jag behöva andas och sova..

Allt kommer bli så mycket enklare när vi flyttar tillsammans alla sex. Även fast det blir dubbelt så många barn, blir det dubbelt så många vuxna och dubbelt så mycket energi!:)

Nog om detta. Nu ska jag natta Thelise , om man vill kalla det för natta. Hon kommer ju inte sova mer än en timma max, har jag tur hinner jag natta William innan hon sätter igång.

Hoppas ni haft en bra helg och får en fin vecka!:)


Ha ha! Två bilder från våran sena frukost när Thelise sitter och berättar något intressant!:) Jäkla sötnos!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Du är grym Evelina! :-)

Har R sina barn helt själv han också?



Hoppas du får sova i natt!

2011-11-15 @ 20:48:57
Postat av: Evelina

Tack!:)

Ja skulle jag vilja svara på den frågan.



Tack!

2011-11-25 @ 11:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0