Hello

Publicerat: 2012-04-16 Kl: 11:19:39 | I kategori: Allmänt





Hej dagboken, hur mår du? Ha ha, var det inte så man skrev när man var liten? ;)

Idag är en bra dag, vaknade på bra humör och kände mig pigg. Livet känns en smula lättare idag och dom dagarna ska man ta hand om!:)

Barnen är på dagis och jag har kortpass på jobbet idag, skönt! Sen ska jag möta upp min fina vän Jennifer för lite solning och lunch. Jag är så glad att jag har henne som vän, hon är inte som alla andra. Hon är helt enkelt en helt underbar människa/vän. Vi träffades för några månader sen, innan var vi bekanta men vi klickade direkt. Sen dess har vi umgåtts flera ggr i veckan.:) Hon får en alltid att skratta, speciellt åt saker som är skit jobbiga. Vänner växer inte på träd, speciellt inte sånna som hon men jag är tacksam och glad för alla mina vänner!

Just nu lyssnar jag på wind of change. Jag har sagt det förr men fan vad mäktig musik kan vara ibland. Hur det kan framkalla känslor, minnen och speciellt känslan man hade när man lyssnade på låten första gångerna. Det är dom låtarna man inte kan lyssna sig less på! Men summer of 69 är ändå den låt som framkallar mest känslor, negativa som positiva. Både märkligt och mäktigt.:)

Nu ska jag jobba vidare innan jag åker ner och möter Jen!:)

-

But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0