Kom igen nuuuuu

Publicerat: 2012-04-25 Kl: 20:31:39 | I kategori: Allmänt


Jag hatar när saker inte går min väg och när det tar tid!! Jag vill veta nu, helst i förrgår!!! Men den som väntar på ngt gott, väntar alltid för länge.;)

Idag har jag haft en lugn dag. Lämnade barnen sen strosade jag runt lite här och var. Åt god lunch med kära L. Det var för kallt för att sitta ute så vi käkade i bilen, ha ha!

Imorgon vankas det jobb, 7-13. Vilket innebär uppstigning 04:40. Inget monster pass men jag är tacksam för alla timmar. Efter det ska vi packa om det går enligt planerna, man får hålla tummar och tår. Det vore otroligt skönt iallafall.

Nu ligger Thelise i min famn och sover, W ligger bredvid och snarkar. På tal om snarka så har jag börjat snarka, tydligen?! Men inte lite hellre utan störigt mycket ibland. Så jag tänkte fråga er som snarkar. Har hört att det både finns närspray och "näsring"(mindre sexigt) men jag vet inte om de fungerar.. Vet ni? Har ni något tips? Det värsta som finns tycker jag, är folk som snarkar. Tycker det är skit störigt själv så måste göra nånting åt det ögonaböj!


Nu ska jag lägga över lilla flickan i famnen till sin säng sen gå upp och platta håret. Intressant?;) ..mycket!

Hoppas ni haft en fin fin dag.

Puss&Kram


Kommentarer
Postat av: Lena

Jag har prövat båda men sprayen fungerade inte på mig

Men näsringen funkade super så testa dig fram!

2012-04-25 @ 22:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0