När man står för sitt ord

Publicerat: 2012-04-10 Kl: 10:41:36 | I kategori: Allmänt


Om man är en principfast person som står fast vid sina åsikter och normer mm, så tycker jag att det svagaste som finns är när man ger sig när det kommer till speciella personer för att man till vilket pris som helst vill undvika en diskussion/ett bråk. Är man en person som verkligen vet/tror att man handlar rätt, har sunda åsikter mm så borde man stå fast vi det hela tiden. Sen finns det givetvis gånger man inte orkar eller man ger sig just pga att man vill undvika bråk. Men att lägga sig som en platt fisk direkt, vareviga gång får mig att börja fundera. Vad är egentligen felet?

Jag vet inte riktigt vad jag känner för bloggen längre. Det tråkigaste är att man inte kan skriva om sina egna åsikter eller tankar utan att någon ska ta åt sig och påstå att det handlar om någon speciell. Men så är det väl i den stora världen. Säger man ngt och en person känner sig träffad går den till attack. Det säger visserligen mer om dig än om mig men det borde läsas med lite humor. Inte vara så gravallvarlig.

Blaa blaa blaaaaa.....

Det jag ska komma fram till är att jag ska sätta lösenord på bloggen så jag kan välja vilka som får läsa men även fast jag räknar antal personer jag ger ut lösenordet till är det alltid fler som får de, konstigt nog? Men jag ska testa om det fungerar, det kanske inte är lika intressant nu.;)

Nu har jag varit på hospitalet och ska åka hem en sväng innan jag ska möta upp Jennifer på stan.

Imorn och på torsdag är det jobb 7-16. Måste slita upp ungarna tidigt som fan, de värsta jag vet. Men för att hinna måste vi åka vid 05:50. Men det ska nog gå bra!:) Bara jag själv vaknar av klockan så!

Have a nice day!


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag fortsätter gärna läsa din blogg även fast du lösenordsskyddar. Är kul att följa dina fina småtrolls utveckling mm.

2012-04-10 @ 12:43:40
URL: http://emmaselina.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja fortsätt blogga?!!!! är jäääääätte roligt att läsa din blogg om dig å barnen och allt som händer!:D:D:D:D:):)! jag hoppas verkligen att jag får lösenordet så kan jag kan å får fortsätta och läsa!:):D

2012-04-10 @ 21:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0