Okey..here we go!

Publicerat: 2012-08-21 Kl: 18:57:56 | I kategori:


Nu ska ni få gotta er i min olycka! Det bjuder jag gärna på😏

För det första...William som är sjuk, stackarn:( Längesen sist han hade problem med astman!
För det andra, banken som strular och ruinerar mig(löst efter många om och men😡), sen strul på en annan avd i livet. När jag trodde att allt skit i världen hände så kom vi hem och ser att tvn är trasig!!!!! Jag hittar inte kvittot, dvs garantin. Så ja, lucky fucking day!

Det enda positiva är att Thelise är lös i magen, ääääntligen bajs på hennes begäran. Hon fick nämligen microlax för några dagar sen och tro mig, jag har ALDRIG sett så mycket bajs. Jag tyckte så jävla synd om henne. Först kom "proppen" sen släppte det. Jag vart alldeles stum. Det kom mer och mer och mer och MER! För att visa läkaren(en order) så la jag allt på vardagsrumsbordet, med våtservetter under givetvis. Jag har inte såå stort bord men det fyllde halva. Jag kan inte med ord förklara vad fan som hände men det var 3 vuxna karlar som varit på toan... Stackars stackars lilla människa. Efteråt vart magen alldeles insjunken(hon har en "vällingkula" i vanliga fall) och hon dog i två timmar. Försökte på alla sätt att väcka henne men icket! Hur som helst har hon fått movicol, tre påsar om dagen sen ska jag minska successivt. Därav diarrén men den onda cirkeln att det gör ont när man bajsar kanske släpper nu.. I flera månader har jag masserat och tvångs hållit henne för att bajsa, nu hoppas jag verkligen att detta fungerar! Men vi ska ändå till barn och göra prover mm bara för att se så det inte är något annat än en "trög mage".

Jaja, tv.. Köpa ny? Ja klart jag åker och köper en ny platt tv, ni har väl sett bruden med guldbyxorna?.. Jo tjena. Det problemet får lösa sig sist.

Så vi har dansat till Michael jackson nu i em. Jag dansade med Thelise på höften, medan jag laga mat! Snacka om super mamma! ;)

-

Igår kväll innan jag somna som en död. Hade bestämt "träff" på kvällen, kul idiot som somna men ja det är en historia för sig! Men innan jag somna satt jag och kolla på bilder från Åre. Alltså för MIG är det paradiset på jorden. De gånger vi varit där har jag haft det fantastiskt. Det går alltså inte att beskriva med ord. Maten, bergs"promenaden", badet, spa, god mat, massa mys, bara två vuxna hela ensam.. Mmm ni förstår. Och jag önskar verkligen att jag kan åka igen. Givetvis är sällskapet den största biten ❤

Nu ska jag städa undan sen natta kidsen! Imorgon har jag ett möte. Jag är både nervös, arg, besviken men framförallt förbannad! Så håll tummarna för att det går vägen, annars vet jag inte vad jag ska göra!

Ja men hoppas att ni haft en trevlig om inte en bättre dag!;)

Här får ni en bild på mammas kramgoa tjej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0