Skola, barnakuten, stan och stoj!

Publicerat: 2012-02-01 Kl: 22:35:05 | I kategori: Allmänt


En liten notis till en kommentator;) Det mesta jag skriver här är inte intressant, för någon. Förutom mig,och dem som gillar min familj och min blogg. Så många unika läsare, how come?

Idag har det varit lite av en hektisk dag! Som ni såg följde W med på lektionen och OJ så stolt han var när han satt med sin "läxbok" och mycket beröm fick han av våran söta psykiatri lärare!
Men jag tyckte att han fick en sämre andning, flåsigare och tyngre så vi gick när rasten kom. Det var inga som helst problem, givetvis förstod hon att det var viktigast då så vi bestämde att vi skulle höras ikväll!:)

Väl där lyssna de på han, inhalera, blodprov(stick i fingret), cortison. Duktiga duktiga grabb alltså!! Där fick han ännu mer beröm! Vi åt en mysigt lunch tillsammans på sjukhuset också, bara han och jag. Jag undrar hur många gånger jag fått höra "mamma, jag älskar dig! Du är min bästaste vän... Efter Jonte!" idag? Massa!! Gos gris!!

Lovade han att han skulle få köpa någonting litet på stan och jag behövde hämta medicinen som inte fanns på Apoteket och lite skolmatrial. Trodde vi skulle vara på lekplaneten i evigheter men han valde snabbt en pilbåge!:) Efter det åkte vi hem och V kom och köpte bilbarnstolen, äntligen är den borta! Den stod bara i vägen!

Donade lite hemma sen kom R så vi hämtade T, skönt att slippa ta bussen fram och tillbaka.

Imorgon skall jag på min första träff på pbm, spännande!

Nej nu måste jag smörja in mig och hoppa i säng. Alla fyra barnen sover sött så vi ska också ta och krypa till kojs!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0